Insolvence a neschopenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.15 19:41

Insolvence a neschopenka

Ahoj poradite mi nekdo kolik mi cca zustane, ted sem na neschopence mesic a jsem v insolvenci prumer za posledni rok je cca 14 000 cisteho, i za 3 mesice cca 14 000…
Ale jsem v insolvenci a doted mi zutavalo minimum 9 000, zajimalo by me kolik mi bude insolvencni spravkyne nechavat ted pri neschopence?
Z os. duvodu jako anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.12.15 19:43

Insolvenci platim uz rok a mam spaceno 90 000, zbyva mi uz tak cca 200 000,budu splacet jeste 4 roky, po neschopence nastupuji na materskou

• Citovat
  • Upravit
349
30.12.15 20:07

Ahoj, mělo by Ti zůstávat pořád stejně to minimum co máš teď. Aspon tedy myslím, též jsem v insolvenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.15 20:33

Take jsem v insolvenci a kdyz jsem byla na neschopence vzal si spravce to co kazdy mesic, ale ja mam tu druhou variantu…mam fiksne dane 6 tisic mesicne…zajimalo by me ale devcata jestli nevite jak to je kdyz bych sla potom na materskou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.12.15 20:40

Tak to nevim :/ me az se podari otehotnet tak az pak to budu resit se svym insol. spravcem. Na tohle otazku bohuzel neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
30.12.15 20:53

A zceho mate insolvenci ste podnikaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
30.12.15 20:54

Tak zůstane nezabavitelné minimum, ale nemusí to pak stačit k doplacené závazků. Všeobecně mě teda udivuje, že si zažádáte o insolvence a pak hurá na MD a rodičáky? 8o tak snad doplatím dluhy a pak zakládám rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.12.15 21:03

Ja uz jsem v insol.dyl. Ja materskou chci davat celou na insolvenci. Jen musim zjistit jak to udelat, zda to na cislo uctu mam posilat ja nebo jestli je potreba sepsat nejakou dohodu. Ted mi to posilaji prave z prace, nevim jak to funguje potom z matersky. Ale ja chci sve dluhy platit nadale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
30.12.15 21:05
@Leena15 píše:
Ja uz jsem v insol.dyl. Ja materskou chci davat celou na insolvenci. Jen musim zjistit jak to udelat, zda to na cislo uctu mam posilat ja nebo jestli je potreba sepsat nejakou dohodu. Ted mi to posilaji prave z prace, nevim jak to funguje potom z matersky. Ale ja chci sve dluhy platit nadale.

To nejde. Mateřskou ti posílá ČSSZ a to je jak důchody, část pošlu na insolvenci a část tobě. prostě 5 let není tak dlouho, aby nestálo za to, uhradit dluhy a pak řešit mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.12.15 21:05

@araw a nikdo tu nepise insolvence a pak hura na materskou! Nejsme padle na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.15 21:06

Take jeste nejsem tehotna, zatim se nedari…me zadlusila ma matka ktera si na me jmeno nabrala pujicky…mam schopneho chlapa a nezijeme si tak spatne, bude mi 30 a za 3 roky budu mit doplaceno…nevim proc bych za to co udelala ma mama mela platit, kdyz muj muz s tim problem nema.jen me zajimalo jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.12.15 21:07

@ tak sepisu darovaci smlouvu a ten clovek mi to bude posilat at splacim stale stejne jako do ted. Minimum je od noveho roku 9600kc. To materska ani zdaleka neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.15 21:10

Platit v tom smyslu ze si odeprit materstvi…uz ted mame problem prijit do jineho stavu na toz az mi bude pres 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.12.15 21:11

@kklarus to tu nemusis vysvetlovat proc si v insolvenci. Co je komu dotoho :) Je to tvuj zivot. A mam to stejne, moje materska cela muze jit na insolvenci. A taky se mi zatim otehotnet nedari, a buh vi jak dlouho to jeste potrva. Ale jak vidis tak tady uz ma kazdy jasno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.15 21:22

@Leena15 mam tu potrebu protoze se za to hrozne stydim a vlastne to neni moje chyba…z penez jsem si nic neuzila a jenom platim…taky mu nechci volat dokud neotehotnim jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat