Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty máš dluhy a chceš se válet doma? Neměla by jsi mazat do práce, aby jsi zaplatila co největší část? Napsat teď, co si myslím, tak mám doživotní banán…
Takze jsi zadluzena az do nebe, na krku mas dite, RD do 4let veku tudiz nejakou smesnou castku a dite soupnes na cely den do skolky a budes doma a doma budes delat co? Koukat z okna? Neni lepsi jit makat kdyz mas hordu dluhu? A proc malyho na cely den do skolky kdyz se budes kopat do zadku? Z ceho budes platit skolku? Se zas nestacim divit
a byt tebou tak se na tohle radsi zeptam insolvencniho spravce.
Chodit do práce nebudeš muset., ale určitě budeš muset něco platit. Pokud nebudeš nic platit, tak by ti ji měli zrušit. Alespon podle mého.
Nezlob se na mě ale proč si děláš děti když máš nebo ti hrozí insolvence? To bych radši byla bezdetna než přivést dítě do dluhů. A ještě chceš zůstat doma dyl a neplatit ty dluhy? Když už bych měla insolvenci sakra bych se snažila ukázat že vše chci splatit co nejdřív. To tvé dítě nemá dobrý příklad pro život
Nevím proč musí skoro každý kritizovat zakladateli a se na něco ptá tak chce odpovědi a ne buzeraci ![]()
@Elvic123 píše:
Nevím proč musí skoro každý kritizovat zakladateli a se na něco ptá tak chce odpovědi a ne buzeraci
Protože většina uživatelů roky maká na podobné vy.cany v insolvenci.
RD je max. do 3 let, nemyslíš náhodou jen pobírání RP? Protože po konci RD bys musela u zaměstnavatele požádat o neplacené volno, a já si jaksi neumím představit, že insolvenční správce bude v pohodě s tím, že sis vzala neplacené volno, aby sis užívala klídečku, zatímco bude dítě ve školce.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali někdo nemá zkušenosti s insolvenci a jednorázovým doplatkem rodičovského příspěvku.
Zajímalo by mě, zdali insolvence strhne celý doplatek jednorázového rodičovského příspěvku nebo ne. Na internetu se píše že dávky státní sociální podpory strhávat nemůžou a doplatek patří mezi státní sociální podporu, jenom že stále je to rodičovský příspěvek na který sáhnout můžou. Tak jen jestli někdo nemá zkušenosti.
Předem děkuji za jakoukoliv reakci
Ahoj, prosím o anonymitu nechci aby to někdo věděl z blízkých.
Ahoj, mám syna a teď mu budou 3roky a v září nastupuje do školky.. Ale RD mám na 4roky a k tomu insolvenci.. Ten čtvrtý rok co malej bude chodit do školky nechci jít ještě pracovat ale nevím jestli musím když mám insolvenci, jestli když budu ten rok doma když malej bude chodit do MŠ tak jestli mi insolvenci díky tomu můžou úplně zrušit? Nebo prostě musím a nikoho nezajímá co chci? Malej bude chodit na celej den do školky. Díky za odpovědi.