Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, ráda bych založila diskuzi, která se bude týkat RECENZÍ či názorů na „naše“ vaše insta „hvězdy“.
např.
Paní „roušková“ z Brna mě fascinuje jak si rozjíždí svůj „byznys“, Po její kauze s předraženými rouškami apod., jede dál. Prý má hromady objednávek. Máte někdo zkušenost s jejím produktem? Protože recenze na internetu nemá.( ty její nepočítám ) dále mě šokovala kauza s drogami, dá se takový obchod dnes skrýt za takové prodávání plaveček? ![]()
dále by mě např. zajímaly opravdové a reálné recenze produktů od slovenské podnikatelky, která byla nedávno zatčená pro distribuci drog - pustili jí i jejího muže, nicméně tady to smrdí celé. honem mimino. a jede se dál.. tam se jedou recenze na IG to si přece ty lidi píšou sami sobě.. ![]()
ne nezávidím, ne nesleduji je. Zkrátka tohle musí znát každý kdo má IG.
takový lidé jsou krytý, nic jim nemůžete. jste nespokojení s produktem? na zprávu vám neodepíšou. příspěvek pod fotkou smažou a v horším případě přijde blokace. tady není žádné právo na straně kupujících - zákazníků. v životě bych tyhle dvě kreatury nepodpořila, nicméně mě fascinuje, že někdo se najde. at si každý dělá co chce, mě je to jasné…
Rozumíte mi kam bych chtěla směřovat diskuzi?
Ani od jedné ze zmíněných jsem si nikdy nic nepořídila a v plánu to nemám. Nenapadlo by mě ale se nad tím rozčilovat. Oni žijí z pozornosti, až nebude, tak se můžou jít klouzat. Takže je maximálně zdrbneme s holkama v chatu, a to i takový, co nic neprodávaj.
Mě třeba Plačkový kolageny jsou úplně jasný, za málo vyrobí, za hodně prodá a sama si udělá reklamu
jestli to funguje nevím, nemám zájem. To samé nějaká kaše, 50 Kč za porci rozemletých vloček nebo rýžových plus nějaký sušený ovoce a lidí to kupují
to je prostě síla reklamy na cokoliv, další jako Celulitida, krémy na nevím co atd… CBD bych zapomněla.
Já mám ig a ani o jedné jsem nikdy neslysela
holt tam asi sleduju jiné věci
nicméně nevěřím nikomu z influencerů, jsou placeni za reklamy a na fb ani ig nic nekupuju.
Tam hraje značnou roli ta reklama - ukazují pořád ty produkty, chválí je; někdy to dají jinému známému člověku a ten to taky vychválí do nebes a už to jede. Je pravda, že najít reálné recenze je zrovna u těch dvou těžké - jen co sdílí ony na svých účtech (otázka, kolik jich je pravých).
Já jsem jednou pila kolagen od Plačkové - chuťově nebyl špatný, účinek nemůžu posoudit (musí se pít dlouhodobě), cena celkem vysoká (jsou i levnější na trhu).
U Slovákové jsem “vyzkoušela” vůni z nějakého jejího parfému přes papírek - vůně nebyla špatná, nějakou dobu šla cítit. Mě osobně ale neoslovila. Ale to je zase názor každého.
Z ig reklam jsem spokojená s obchodem, který prodává cbd ve formě sladkostí
Tam jsem spokojená, hodně je ten obchod propagovan od influenc. Jiným takovým insta doporučením apod. na různé produkty od “celebrit” moc nevěřím.
Sleduju, ale nic nekupuju. Ale nesleduju teda ty výše zmíněné.
Už jen ten název diskuze je jeden velký oxymorón ![]()
zbytek nekomentuji, nejsem ta správná cílová skupina
Já všude na IG sleduji reklamu na Alternu - šampony a produkty na vlasy.. Drahý jak prase. Všichni chválí, že z mála vlasů je pak víc a úžasná kvalita a bla bla.. No při jednom ze slevových kódů jsem teda objednala, protože vlasy mám strašný.. Půlku rodičáku jsem teda obětovala. A co? Nic. Efekt žádný a vůně produktů taky šílená, divná. Jsem se zas ponaučila, zůstala u produktů z drogerky za pár Kč ![]()
Tak zrovna od Plačkové bych si nekoupila ani rohlík.
Jinak to neřeším, nemám IG a novinky se dozvídám spíše z youtube.
@Teeeri hele,moc to nesleduju, jak je někde kodíček, tak už to mi leze na nervy.
Insta život je většinou pozlátko
Viz kauza nějaká ircamyska nebo jak, luxusní život, dovolené, soukromé tryskáče a přitom dluh půl miliardy a ten její se oběsil.
Dokud to ale ostatní budou kupovat a podporovat, tak ty holky z toho budou profitovat ![]()
Instagram mám a vůbec netuším o kom mluvíš. Plačková mi něco říká, ale netuším kdo to je. Jo dočítám Slováková to je ta co vyhrála tu reality v tom hotelu ne? Jinak nesleduju nevím co dělá teď. Ještě nikdy jsem nic nekoupila od nikoho. Sem tam vyzkouším nějakou buchtu podle receptu. Asi sleduju jiný věci.
@martina.se píše:
Jak je krásne nemít ig a neřešit pseudo hvězdy
Ono můžeš mít insta a neřešit pseudo hvězdy
![]()
Jsem ráda, že tady napsaly hlavně ty, co instagram nemají ![]()
Příspěvek upraven 24.02.23 v 16:19