Tenké obočí je zase in ???

7208
22.2.23 15:49

Tenké obočí je zase in ???

Téma opravdu na pobavení. Tento týden jsem potkala 3 ženy. První, mladá holka, hezký ksichtík a obočí úzká čárečka..ne teda černé. Přirozená barva, ale tenoučké. Druhá byla paní cca 40 let, prodavačka v lahůdkách v Kaufu. Když se na mě koukla, tak mi oči sjely na její obočí :lol: Tenká černá čárka, docela masakr…maska klauna :mrgreen: A dnes zase mladší holka obočí jen čárka :think: To se zase vrací nebo co :mrgreen: :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
22.2.23 15:56

Pořádný obočí znamená, že ženská je fest šukavá, kdo se dobrovolně zbaví tohodle znamení, jeho chyba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
22.2.23 16:01

@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.2.23 16:02
@GabinkaCh píše:
Téma opravdu na pobavení. Tento týden jsem potkala 3 ženy. První, mladá holka, hezký ksichtík a obočí úzká čárečka..ne teda černé. Přirozená barva, ale tenoučké. Druhá byla paní cca 40 let, prodavačka v lahůdkách v Kaufu. Když se na mě koukla, tak mi oči sjely na její obočí :lol: Tenká černá čárka, docela masakr…maska klauna :mrgreen: A dnes zase mladší holka obočí jen čárka :think: To se zase vrací nebo co :mrgreen: :nevim:?

Taky mě to zajímá. Musím si dneska vytrhat obočí, tak si počkám jak moc :mrgreen: Taky jsem nosila tenčí, ale úplnou tenkou linku, to ne. Myslela jsem, že je dneska moderní přírodní obočí :nevim: Krásný obočí bude mít dneska paní ve Výměně manželek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.2.23 16:03

To už se vrací dávno. mě to evokuje filmy z třicátých let a nelíbí se mi to. ale nelíbí se mi ani vytetované smetáky, co se taky dneska nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.2.23 16:04
@arinecka píše:
@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš :mrgreen:

Jééé, stejná myšlenka :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
22.2.23 16:10
@arinecka píše:
@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš :mrgreen:

Viděla jsem fotku, už se těším :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
22.2.23 16:15

Dneska je v módě plno druhů obočí, u kterých nechápu, jak se to může někomu líbit a že tak chodí vůbec mezi lidi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.2.23 16:23

@GabinkaCh já zase nechápu, proč to někdo řeší. Já třeba nosila tenkou čárku, protože mi na jedné straně prostě nerostlo. Teď ho mám microblading, pro někoho taky otřes. Já se v tom cítím dobře a tak to mají, nebo by měli mít i ostatní. A to je správně. Mindráky vznikají právě kvůli těm, co nemají nic jiného na práci, než řešit ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.23 16:25

@arinecka celou výměnu jsem nekoukala na nic jinýho než na její obočí :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.2.23 16:26

Lepší, jak tlustě černou tužkou namalovanej slimejš 🤭

• Citovat
  • Upravit
91
22.2.23 16:29

@shadowbabe tak to je druhej extrém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.2.23 16:35
@pohledzdruhestrany píše:
Pořádný obočí znamená, že ženská je fest šukavá, kdo se dobrovolně zbaví tohodle znamení, jeho chyba :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to já jsem a obočí mi moc neroste, mám svoje, úzký teda moc ne, ale pořádný se tomu taky říkat nedá. Platí to i u chlapů? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.2.23 16:38
@Azeretereza píše: :mrgreen: :mrgreen: to já jsem a obočí mi moc neroste, mám svoje, úzký teda moc ne, ale pořádný se tomu taky říkat nedá. Platí to i u chlapů? :mrgreen:

Jo, největší šukací monstrum byl Brežněv :mrgreen: :mrgreen:
 https://epochaplus.cz/…rskou-pomoc/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17994
22.2.23 16:47
@arinecka píše:

Na Výměnu koukají i chlapi? Mně to vždycky přišlo jako pořad ryze pro ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí