Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma opravdu na pobavení. Tento týden jsem potkala 3 ženy. První, mladá holka, hezký ksichtík a obočí úzká čárečka..ne teda černé. Přirozená barva, ale tenoučké. Druhá byla paní cca 40 let, prodavačka v lahůdkách v Kaufu. Když se na mě koukla, tak mi oči sjely na její obočí
Tenká černá čárka, docela masakr…maska klauna
A dnes zase mladší holka obočí jen čárka
To se zase vrací nebo co
?
Pořádný obočí znamená, že ženská je fest šukavá, kdo se dobrovolně zbaví tohodle znamení, jeho chyba ![]()
@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš ![]()
@GabinkaCh píše:
Téma opravdu na pobavení. Tento týden jsem potkala 3 ženy. První, mladá holka, hezký ksichtík a obočí úzká čárečka..ne teda černé. Přirozená barva, ale tenoučké. Druhá byla paní cca 40 let, prodavačka v lahůdkách v Kaufu. Když se na mě koukla, tak mi oči sjely na její obočíTenká černá čárka, docela masakr…maska klauna
A dnes zase mladší holka obočí jen čárka
To se zase vrací nebo co
![]()
?
Taky mě to zajímá. Musím si dneska vytrhat obočí, tak si počkám jak moc
Taky jsem nosila tenčí, ale úplnou tenkou linku, to ne. Myslela jsem, že je dneska moderní přírodní obočí
Krásný obočí bude mít dneska paní ve Výměně manželek ![]()
To už se vrací dávno. mě to evokuje filmy z třicátých let a nelíbí se mi to. ale nelíbí se mi ani vytetované smetáky, co se taky dneska nosí.
@arinecka píše:
@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš
Jééé, stejná myšlenka
![]()
@arinecka píše:
@GabinkaCh Doufám že ne, protože to je strašný. Dneska bude krásný obočí ve výměně manželek, jestli koukáš
Viděla jsem fotku, už se těším
![]()
Dneska je v módě plno druhů obočí, u kterých nechápu, jak se to může někomu líbit a že tak chodí vůbec mezi lidi ![]()
@GabinkaCh já zase nechápu, proč to někdo řeší. Já třeba nosila tenkou čárku, protože mi na jedné straně prostě nerostlo. Teď ho mám microblading, pro někoho taky otřes. Já se v tom cítím dobře a tak to mají, nebo by měli mít i ostatní. A to je správně. Mindráky vznikají právě kvůli těm, co nemají nic jiného na práci, než řešit ostatní.
@arinecka celou výměnu jsem nekoukala na nic jinýho než na její obočí
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Pořádný obočí znamená, že ženská je fest šukavá, kdo se dobrovolně zbaví tohodle znamení, jeho chyba
@Azeretereza píše:![]()
to já jsem a obočí mi moc neroste, mám svoje, úzký teda moc ne, ale pořádný se tomu taky říkat nedá. Platí to i u chlapů?
Jo, největší šukací monstrum byl Brežněv
![]()
https://epochaplus.cz/…rskou-pomoc/
@arinecka píše:
Na Výměnu koukají i chlapi? Mně to vždycky přišlo jako pořad ryze pro ženský.