Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
za dva měsíce se nám má narodit druhé mimi a přestože u dcery jsem lehátko neřešila, pro druhé dítě bych ho chtěla pořídit, protože předpokládám, že se mu nebudu moct stále věnovat tak, jako jsem mohla dceři, když byla sama. Navíc i ona pak trávila nějaký čas přes den v sedačce, protože když jsem potřebovala uvařit, bylo to jediné místo, kde neplakala. Moc toho do roka nenaspala… Ráda bych pořídila nějaké interaktivní, které by dítě trochu motivovalo a zabavilo a zároveň se dalo použít pokud možno co nejdéle. Protože nemám moc možnost někde osobně vyzkoušet, chtěla bych poprosit o Vaše zkušenosti s těmi, které máte a vyhovují. Nechci, aby mimču hračky překážely nebo zas byly umístěny tak, aby na ně vůbec nedosáhlo. Nemáme ani žádný kolotoč nad postýlku, protože většina jde špatně umístit na cestovní, kde bude mimčo většinu dne. Docela se mi líbilo toto http://www.mhracky.cz/…-batole.html, ale ještě jsem se nerozhodla. Nebylo by možná špatné, kdyby mělo i nějaké zvuky, ale zas nechci nějakou klasiku nebo aby nebylo moc hlasité a otravné. Prosím, jestli jste s nějakým spokojení, poprosím i odkaz. Díky moc!!! ![]()
Měli jsme to z tvého odkazu a nedám na něj dopustit.
Na třetátko ho budu mít znova.
@La kofola píše:
Měli jsme to z tvého odkazu a nedám na něj dopustit.
Na třetátko ho budu mít znova.
A můžu se zeptat, jak tam fungují ty vibrace? Jak dlouho to vibruje, když se to zapne? Vypínají se po nějaké době automaticky nebo to vibruje dokud se to zase nevypne tlačítkem?
@SvetlanaS píše:
A můžu se zeptat, jak tam fungují ty vibrace? Jak dlouho to vibruje, když se to zapne? Vypínají se po nějaké době automaticky nebo to vibruje dokud se to zase nevypne tlačítkem?
Vibruje, dokud nevypneš.
Taky mame pro Pepina presne to same, hodne jsme ho pouzivali, byl v nem moc spokojeny. Uz je mu 22 mesicu, tak lita, a uz v nem nesedi, ale pro druhe vnouce schovavame. ![]()
Baterky jsme taky nemenili, a vibrace se mu libily.
já mla toto z tvého odkazu pro viktora a maximální spokojenost. nejvíc se mu jako novorozenci líbily vibrace - krásně při nich spinkal. a měl taky žloutenku, tak jsem ho s ním dávala co nejvíc na sluníčko (za oknem). teď v 18 měsících mu slouží jako křesílko a houpačka.
My máme toto http://www.mhracky.cz/…houpaka.html a jsme spokojeni- teda zatím je Ella malá, ale určitě až bude větší, bude to pro ni zábavnější
… dá se nastavit hlasitost melodií a intenzita houpání ![]()