Interaktivní panenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bibie
5.10.12 22:57

Interaktivni panenka

Ahoj, koupila jsem dceri na vanoce Baby Annabell kluka, brepta, smeje se, saje a duda, mel by ronit slzy(nezkousela jsem). Co me ale zklamalo, jak zavira a otvira oci. Myslela jsem ze bude mrkat, ale ma to rizene nejak strojkem. Tolik me to prekvapilo, ze uvazuji nad jeho vracenim. Ale jakou jinou koupit? Koukala jsem na Chou chou, jine Annabelly a ostatni podobne s mekym telickem a velikosti od 42cm vys. Vapada to, ze jsou vsechny stejne a ani jedna nebude mrkat ocima, jako panenky bez funkci. Jak funguji pripadne ocicka Vam, nepokazi se to? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
5.10.12 23:18

U naší Baby Born to funguje na dudlík, je v tom nějakej magnet či co.. jakmile se jí vrazí do pusy dudlík, zavře oči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
13.10.12 16:16

Znam Baby anabell a taky kdyz usne a zacne oddychovat tak se ji sami zavrou oci. Ted jsme koupilu Chou chou jako zive miminko a mela by to tak mit taky. Bohuzel po odzkouseni doma jsme zjistili ze oci zavre ale po probuzeni ji nejdou otevrit uplne. Tak musime reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
23.11.12 21:13

Ahoj, ozivuji tuhle svou diskuzi, snazim se ovladnout funkce panenky. Ted momentalne se peru se slzami :lol: Myslim, ze panenka funguje pekne, ceho se ale bojim je, ze po napiti, vyroni par slz a voda tam zustava. Nenavlhne pak panenka, nedostane se voda ke strojku, vyschne? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino