Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky chtěla bych koupit magickou želvu, ale je hoodně druhů, která z nich je nejlepší? poradíte? díky moc. výhody - nevýhody.
Máme tu samou jako smudlinky.moc zatím nepoužíváme, protože mala usne i když je tma, ale svítí krásně, dělá hezkou oblohu.
Mě by strašně zajímalo jak moc velkou část pokoje to osvětlí?
My mame taky tuto. Zacali jsme ji pouzivat, kdyz malemu rostly zuby. Stacilo mu ji zapnout a on se hned uklidnil. Takze u nas se opravdu vyuzila.
Znam pak uz jen tu drahou originalni, ktera i hraje a ta podle mne bude lepsi, ale tahle je za ty prachy taky dobra. ![]()
Máme ji doma a nádherně osvětlí pokoj velký 12m2.Hvězdičky jsou na stropě i stěnách asi do třetiny od stropu.. Po nějaké době se sama vypne. Ale to už synové dávno spí.
@Žirafátko píše:
Mě by strašně zajímalo jak moc velkou část pokoje to osvětlí?
Cely pokoj. Aspon u nas. ![]()
Máme také tuhle.Sama se nevypne, i když by měla
.Svítí krásně, dokonce i hraje asi 4 nebo 5 melodií-ale hraje to moc nahlas, takže nic moc.
Syn jí má rád, ale já ne, chce pouštět tu melodii, která je hlasitá a navíc mně leze na nervy.
Zatím nemám, ale chystám se k vánocům koupit tuto http://www.svitici-beruska.cz/?…, ještě nevím jestli to vyhraje beruška nebo želvička, ale po přečtení recenzí na heuréce raději budu investovat tu 500 než ty levné čínské (i když i ty někomu fungovaly) asi je to jako u všeho, jen mít štěstí trefit kus.
@krmar tak já objednávala taky tyhle originální, tak jsem zvědavá, zatím nemají na skladě, tak čekám.
Máme magickou želvu mořskou, spokojenost, světla tak akorát na usínání, z lampičky je světla zbytečně moc, ale nemám srovnání s jinými želvami.
Vypíná se sama. ![]()