Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sylvinka píše:
Zkusím oživit diskuzi - zajímá mě pejsek Lucky, jdou opravdu tak slyšet ta mechanika při pohybu pejska (jako v tomto videu)??? Díky!
http://www.youtube.com/watch?…
To by mě také zajímalo. Váhám mezi Lucky nebo Bobby.
Nikdo???
@šamotka já jsem si i říkala, že kdyby to fakt tak vrzalo, tak vezmeme nějakého levného pejska, Syn dostane morče, tak touhu po interaktivním pejskovi umoříme obyčejněji ![]()
Ještě z jiné diskuze, kopíruju
„Tohodle hafíka dostala kamarádka a opravdu takto vrže…vždy´t je to robot.My máme doma kočičku chodící a vrže také, ikdyž zase trošku jinak…to je běžné u těchto hraček..“
Koupila jsem v Tescu kočičku, furreal, mají i pejska a králíčka za 599,–
A je to takové akorát, ne moc obří.
Myslím, že službu udělají hodně podobnou jako ty ty větší zvířátka, co stojí přes tisícovku.
Nemáte prosím někdo nápad na psa typu lucky, ale nějaký hezci? Mi se ten lucky zoufale nelíbí.
Děkuji za tip. Už jsem koupila psa cookie. Je za stejnou cenu a umí toho snad ještě více:-) nechápu, že třeba kočky dělají jak zive, ale pejscj jsou hrozni.. ( já miluju kočky, ale malá je pejskar, tak mám smůlu) ![]()
Oživuji diskuzi.Chci se zeptat těch co mají doma pejska Bobbyho na jejich spokojenost či nespokojenost. A zda taky tak vrže a je pomalý jako Lucky?