Stavebnice kde jí seženu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
16.11.10 11:00

Stavebnice kde jí seženu

chtěla bych se zeptat jako malá si pamatuji takovou stavebnici byli to modré válečky a spojovalo se to takovými bílými hvězdy či křížky.Dnes jsem to viděla ve školce nevíte dá se to ještě koupit,nebo nějaká podobná stavebnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
16.11.10 11:07

Nemyslíš tohle ? Včera jsem zrovna radila ex-manželovi, že by ji mohl Matymu koupit na Vánoce… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
16.11.10 11:08

Jinak další stavebnice najdeš tady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
58830
16.11.10 11:10

Jestli máš namysli tuto Tak zadej do vyhledávače na netu Seva a nejde ti to spoustu odkazů. Dokonce nám na veletrhu ukazovali tuto svabenici speciálně upravenou pro holčičky - růžová a fialová barva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
16.11.10 11:15

jj,holky to je přesně ona moc dík u nás ju tady nemají tak nevím jestli si jet podívat do obchodnaku,nebo jestli je výhodnější jí koupit přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
16.11.10 11:19

V obchodech jsem ji neviděla - ale zase je pravda, že jsem ani nekoukala. Já letos všechno nakupovala přes net…s dětma se nikam nedostanu a když už, tak bych dárky nezvládala koupit tak, aby to Matymu „nedocvaklo“. Jinak pokud bys hledala nejlevnější, tak si zadej název stavebnice na Heureka.cz. Ale to určitě víš :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
16.11.10 11:20

jmenuje se to SEVA a u nás v hračkárně mají různé „úrovně“,

před 6lety jsme ji koupili k 6.narozeninám Kačce a doteď je funkční a baví i malého, toho teda víc baví, když ty bílé křížky naháže do velkého domícháváče a chrastí jako „beton“ :roll:

já jsem vůbec na ty „retro“ hračky, které jsme měli kdysi doma:
např. furt jsem sháněla Kloboučku hop! a sehnala až letos o prázdninách poslední kus u nás na poště :lol: , první hra pro Kačku bylo Z pohádky do pohádky a to nás baví všechny doteď :oops:

• Citovat
  • Upravit
6093
16.11.10 11:21

Jó, Seva :-D
Máme ji doma, ještě po mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie