Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
chtěla bych se zeptat jako malá si pamatuji takovou stavebnici byli to modré válečky a spojovalo se to takovými bílými hvězdy či křížky.Dnes jsem to viděla ve školce nevíte dá se to ještě koupit,nebo nějaká podobná stavebnice?
Nemyslíš tohle ? Včera jsem zrovna radila ex-manželovi, že by ji mohl Matymu koupit na Vánoce… ![]()
Jestli máš namysli tuto Tak zadej do vyhledávače na netu Seva a nejde ti to spoustu odkazů. Dokonce nám na veletrhu ukazovali tuto svabenici speciálně upravenou pro holčičky - růžová a fialová barva ![]()
jj,holky to je přesně ona moc dík u nás ju tady nemají tak nevím jestli si jet podívat do obchodnaku,nebo jestli je výhodnější jí koupit přes net
V obchodech jsem ji neviděla - ale zase je pravda, že jsem ani nekoukala. Já letos všechno nakupovala přes net…s dětma se nikam nedostanu a když už, tak bych dárky nezvládala koupit tak, aby to Matymu „nedocvaklo“. Jinak pokud bys hledala nejlevnější, tak si zadej název stavebnice na Heureka.cz. Ale to určitě víš
![]()
jmenuje se to SEVA a u nás v hračkárně mají různé „úrovně“,
před 6lety jsme ji koupili k 6.narozeninám Kačce a doteď je funkční a baví i malého, toho teda víc baví, když ty bílé křížky naháže do velkého domícháváče a chrastí jako „beton“ ![]()
já jsem vůbec na ty „retro“ hračky, které jsme měli kdysi doma:
např. furt jsem sháněla Kloboučku hop! a sehnala až letos o prázdninách poslední kus u nás na poště
, první hra pro Kačku bylo Z pohádky do pohádky a to nás baví všechny doteď ![]()