Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
prosím pěkně nemáte někdo tento stoleček http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…azka/412314/#… jde mi o to jestli je v češtině
moc děkuju
@šárinka.H píše:
Ahojprosím pěkně nemáte někdo tento stoleček http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…azka/412314/#… jde mi o to jestli je v češtině
moc děkuju
Ahoj stolecek jsem objednala na netu a hned vracela..je v cestine a slovenstine prepina se pomoci tlacitka..celkove me dost zklamal a radsi jsem pak priplatila 600 kc a objednala od fisher price..bezkonkurencne lepsi o dost vice pisni a moznosti na hrani diky ctyr modum..ten clementoni ma jen tef jeden mysim takze je toho opravdu malo a vadila mi ta slovenstina protoze dcerka na ni rada prepinala..
@evuska11 děkuju
no ještě popřemýšlím jestli nezainvestovat do FP stolečku
![]()
@evuska11 píše:
Ahoj stolecek jsem objednala na netu a hned vracela..je v cestine a slovenstine prepina se pomoci tlacitka..celkove me dost zklamal a radsi jsem pak @evuska11
Tak jsme to prodiskutovali a koupíme ten od FPMoc děkuji za reakci
My objednavali pres ihrackarstvi.cz maji ho za 1600 s dopravou zdarma..vse dorazilo velmi rychle a urco nebudete stolecku litovat
Já bych nový nekupovala, je to vysoká investice a navíc nevíš, zda to tvé dítko bude bavit. Já koupila hrací stoleček od značky chicco za 400kč a malého z toho bavily jen klávesy, které už doma má-ale ve větším provedení. Takže u nás vydržel stoleček 2 měsíce a šel pryč. Kdybych měla kupovat nový stoleček za 1500, tak bych ještě teď toho litovala. Přitom stoleček baví 90% dětí, ale to naše dítko to nezaujalo, takže tak.
Právě proto si zase já myslím že se vyplatí více investovat aby ten stoleček byl pro ty děti zajímavý…u toho FP je toho dost na zkoumání a porad dokáze necim zaujmout..takze klidne se podivat i po pouzitem..my tedy investice nelitujeme a hraji si s nim obe deti - rocni a 3,5 roku..
@nozu No, u nas se svatky neslavi, vis?
A tak mam smulu… Jenze mne to jakou malou vzdycky hrozne stvalo, ze kamaradky maji doma treba dort a nejaky darek a mne nikdo ani nepopral… Takze jsem se rozhodla, ze u svych deti slavit svatky budu