Interaktivní stoleček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
7.3.13 19:47

@nozu No, u nas se svatky neslavi, vis? :) A tak mam smulu… Jenze mne to jakou malou vzdycky hrozne stvalo, ze kamaradky maji doma treba dort a nejaky darek a mne nikdo ani nepopral… Takze jsem se rozhodla, ze u svych deti slavit svatky budu :)

• Citovat
  • Upravit
710
18.11.15 19:35

Ahoj :mavam: prosím pěkně nemáte někdo tento stoleček http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…azka/412314/#… jde mi o to jestli je v češtině :nevim: moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.11.15 20:00
@šárinka.H píše:
Ahoj :mavam: prosím pěkně nemáte někdo tento stoleček http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…azka/412314/#… jde mi o to jestli je v češtině :nevim: moc děkuju

Ahoj stolecek jsem objednala na netu a hned vracela..je v cestine a slovenstine prepina se pomoci tlacitka..celkove me dost zklamal a radsi jsem pak priplatila 600 kc a objednala od fisher price..bezkonkurencne lepsi o dost vice pisni a moznosti na hrani diky ctyr modum..ten clementoni ma jen tef jeden mysim takze je toho opravdu malo a vadila mi ta slovenstina protoze dcerka na ni rada prepinala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.11.15 20:18

@evuska11 děkuju :) no ještě popřemýšlím jestli nezainvestovat do FP stolečku :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.11.15 21:08
@evuska11 píše:
Ahoj stolecek jsem objednala na netu a hned vracela..je v cestine a slovenstine prepina se pomoci tlacitka..celkove me dost zklamal a radsi jsem pak @evuska11
Tak jsme to prodiskutovali a koupíme ten od FP :-) Moc děkuji za reakci :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.11.15 11:07

My objednavali pres ihrackarstvi.cz maji ho za 1600 s dopravou zdarma..vse dorazilo velmi rychle a urco nebudete stolecku litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.11.15 11:14

Já bych nový nekupovala, je to vysoká investice a navíc nevíš, zda to tvé dítko bude bavit. Já koupila hrací stoleček od značky chicco za 400kč a malého z toho bavily jen klávesy, které už doma má-ale ve větším provedení. Takže u nás vydržel stoleček 2 měsíce a šel pryč. Kdybych měla kupovat nový stoleček za 1500, tak bych ještě teď toho litovala. Přitom stoleček baví 90% dětí, ale to naše dítko to nezaujalo, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.11.15 11:46

Právě proto si zase já myslím že se vyplatí více investovat aby ten stoleček byl pro ty děti zajímavý…u toho FP je toho dost na zkoumání a porad dokáze necim zaujmout..takze klidne se podivat i po pouzitem..my tedy investice nelitujeme a hraji si s nim obe deti - rocni a 3,5 roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí