Stavebnice Abrick

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
19.8.10 11:18

Stavebnice Abrick

Ahoj,máte někdo zkušenosti se stavebnicí Abrick?Je alespoň trochu tak kvalitní jako lego duplo? http://www.4kids.cz/…e-abrick.htm

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1556
19.8.10 12:26

Ahoj,
máme od nich velkou sadu a lá staveniště, s jeřábem, je to asi 100 ks a vyšlo to ve slevě asi na 400 Kč, za to bych u Lega měla nějaou pidi krabičku s pár kostkama. Kvalitativně je to jinde, ty kostičky jakoby hůř drží u sebe, protože jsou z tenčího plastu, u Lega mají naše děti občas i problém dostat ty kostky od sebe, tady to jde lehce a myslím, že po čase se to bude rozpadat asi i samo.
Ideání je to asi nakombinovat, kostky na stavění a tak bych vzala Lego/Duplo, a k tomu nějaké ty sady z Abricku (ZOO, hasiče, popeláře apod), ono se to dá i kombinovat, pasuje to do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.8.10 18:24

My máme Abrick,je to fakt jinde než lego,ale nechce se mi dávat ty šílený prachy za Lego(my ho totiž jednou určitě zdědíme po synovcovi).naštěstí si teď Ady vystačí s jednou bednou a staví tak jednou za 14dní.Jěště by mohlo být dobrý to žako nebo jak se to píše. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
30.10.10 21:38
Mispulin píše:
Ahoj,
máme od nich velkou sadu a lá staveniště, s jeřábem, je to asi 100 ks a vyšlo to ve slevě asi na 400 Kč, za to bych u Lega měla nějaou pidi krabičku s pár kostkama. Kvalitativně je to jinde, ty kostičky jakoby hůř drží u sebe, protože jsou z tenčího plastu, u Lega mají naše děti občas i problém dostat ty kostky od sebe, tady to jde lehce a myslím, že po čase se to bude rozpadat asi i samo.
Ideání je to asi nakombinovat, kostky na stavění a tak bych vzala Lego/Duplo, a k tomu nějaké ty sady z Abricku (ZOO, hasiče, popeláře apod), ono se to dá i kombinovat, pasuje to do sebe.

Pokud vím tak lego a abrick na sebe nepasují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciechalupova
28.11.10 17:25

Stavebnice Abrick

Dobrý den, my mame Abrick, farmu a stodolu.A hodlam kupovat dalsi.Jsem s ni spokojena.Mam 2 deti, vekove blizko u sebe, holku a kluka a nemohu si rozhodne kazdymu kupovat lego.Je pravda, ze drzi hur u sebe, ale myslim, ze si deti vic vyhraji.Kdyby meli lego za 2500, tak je urcite vic hlidamasby neco neponicily.Takhle je necham delat si co chteji. A ma i celkem dost moznosti rozsireni.

• Citovat
  • Upravit
620
13.11.13 22:11

Nemáte prosím někdo „staveniště“ jsou dopravní prostředky alespoň trochu kvalitní? Chtěla jsem to malému na Vánoce a není to kde obhlédnout :)
díky.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.11.13 11:26

Lego je samozřejmě kvalitnější, ale děti si s ní vyhrají i tak. Já ji doporučit mohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.8.18 16:45

Abrick

Máte prosím někdo zkušenost s touto stavebnicí? Vyplatí se koupit? Doma už máme Duplo a na Vánoce chci koupit další, ale Abrick se mi taky líbí a hlavně i cena je někde jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.8.18 16:51

Konkrétně se mi líbí tyhle stavebnice od Abrick :)

Omlouvám se za obrázek vložený 2× :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815