Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
máme od nich velkou sadu a lá staveniště, s jeřábem, je to asi 100 ks a vyšlo to ve slevě asi na 400 Kč, za to bych u Lega měla nějaou pidi krabičku s pár kostkama. Kvalitativně je to jinde, ty kostičky jakoby hůř drží u sebe, protože jsou z tenčího plastu, u Lega mají naše děti občas i problém dostat ty kostky od sebe, tady to jde lehce a myslím, že po čase se to bude rozpadat asi i samo.
Ideání je to asi nakombinovat, kostky na stavění a tak bych vzala Lego/Duplo, a k tomu nějaké ty sady z Abricku (ZOO, hasiče, popeláře apod), ono se to dá i kombinovat, pasuje to do sebe.
My máme Abrick,je to fakt jinde než lego,ale nechce se mi dávat ty šílený prachy za Lego(my ho totiž jednou určitě zdědíme po synovcovi).naštěstí si teď Ady vystačí s jednou bednou a staví tak jednou za 14dní.Jěště by mohlo být dobrý to žako nebo jak se to píše. ![]()
Mispulin píše:
Ahoj,
máme od nich velkou sadu a lá staveniště, s jeřábem, je to asi 100 ks a vyšlo to ve slevě asi na 400 Kč, za to bych u Lega měla nějaou pidi krabičku s pár kostkama. Kvalitativně je to jinde, ty kostičky jakoby hůř drží u sebe, protože jsou z tenčího plastu, u Lega mají naše děti občas i problém dostat ty kostky od sebe, tady to jde lehce a myslím, že po čase se to bude rozpadat asi i samo.
Ideání je to asi nakombinovat, kostky na stavění a tak bych vzala Lego/Duplo, a k tomu nějaké ty sady z Abricku (ZOO, hasiče, popeláře apod), ono se to dá i kombinovat, pasuje to do sebe.
Pokud vím tak lego a abrick na sebe nepasují.
Dobrý den, my mame Abrick, farmu a stodolu.A hodlam kupovat dalsi.Jsem s ni spokojena.Mam 2 deti, vekove blizko u sebe, holku a kluka a nemohu si rozhodne kazdymu kupovat lego.Je pravda, ze drzi hur u sebe, ale myslim, ze si deti vic vyhraji.Kdyby meli lego za 2500, tak je urcite vic hlidamasby neco neponicily.Takhle je necham delat si co chteji. A ma i celkem dost moznosti rozsireni.
Nemáte prosím někdo „staveniště“ jsou dopravní prostředky alespoň trochu kvalitní? Chtěla jsem to malému na Vánoce a není to kde obhlédnout ![]()
díky.
T.
Lego je samozřejmě kvalitnější, ale děti si s ní vyhrají i tak. Já ji doporučit mohu.
Máte prosím někdo zkušenost s touto stavebnicí? Vyplatí se koupit? Doma už máme Duplo a na Vánoce chci koupit další, ale Abrick se mi taky líbí a hlavně i cena je někde jinde..
Konkrétně se mi líbí tyhle stavebnice od Abrick ![]()
Omlouvám se za obrázek vložený 2× ![]()
Ahoj,máte někdo zkušenosti se stavebnicí Abrick?Je alespoň trochu tak kvalitní jako lego duplo? http://www.4kids.cz/…e-abrick.htm