Panenka české výroby

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1814
13.8.10 22:11

panenka české výroby

Hezký večer,
sháním pro naši roční holčičku panenku české výroby. Máte s nějakou zkušenosti?
Díky
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
13.8.10 22:21

Zkus zadat do Googlu název Hamiro (značka panenek)… Kromě toho se v Brně vyrábějí látkové, plstěné a plyšové hračky - zkus hledat „Moravská ústředna“. Výrobců je určitě víc, mnohem víc, jenom si zrovna v tento moment nevzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.8.10 23:24

Já jsem sehnala tuto:
http://www.ceskehracky.cz/…-132%5D.html?…
Je pěkná, jako za mých mladých let. :lol: Bára si s ní ještě nehraje, tak nevím, co vydrží.
To Hamiro se teď už jmenuje jinak, ale to ti vyskočí, když ho vygoogluješ. Mají spoustu „klasiky“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
14.8.10 10:55

my máme tuto, má na ručičkách tlačítka a zpívá dvě písničky, jmenuje se Agátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.8.10 11:06

Díky za odpovědi,

Mischni - ta panenka vypadá opravdu výborně! Něco takového jsem si představovala! :palec:

Bedru - Agátka je tuším polské provenience (i když pořád lepší, než Čína :wink: ) a zrovna tuhle panenku Šárka dostala po narození od dědy, ale mě na ní mrzí, že má takové divně udělané vlasy - vlastně jen 2 řady kolem hlavy (aby to šlo do těch 2 culíků) a zbytek pleš :-? , takže až ji Šárka rozčeše, tak už ji nikdo neučešem zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
14.8.10 11:18

Domi, aha, tak to se omlouvám, za mylnou informaci, já měla za to, že je česká, ale vlastně jsem ji nějak zvlášt nezkoumala a z těma vlasama jsi mě dostala, jsem se šla hned podívat a fakt 8-o , my ji ještě nerozčesávali, tak to ani nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.8.10 11:29

Bedru - my ji taky nerozčesávali, ale já se na vlásky dívala hned (pamatuju si na sebe z dětských let :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
7.12.10 15:09

Ahoj, zkusím obnovit tuhle diskuzi, snad někdo poradí. Sháním teď nějakou panenku pro dcerku (její požadavek- hlavně aby měla česací vlásky)a zaujal mě odkaz od Mischni http://www.ceskehracky.cz/…-132%5D.html?… tak se chci zeptat, kdo tu panenku doma máte, jak je to s česáním u téhle panenky? Jde to pořád dobře, nebo se vlásky po čase taky zacuchají, jako u většiny dnešních panenek? A ještě dotaz těm, kdo jste objednávali z výše uvedeného e-shopu, měla panenka šatky stejné, jako jsou na fotce, nebo jste měli možnost výběru? Díky moc, za každou radu.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.12.10 20:56

Majika - vlásky nejsou co bývaly za našich mladých let. Teď jsem našla na půdě jednu „svoji“ panenku a je to úplně jiný kafe - bohužel. U této nové je to trochu „chemlon“. Moc jsme ji zatím nečesali, Bára je ještě malá, ale obávám se, že to na velký česání nebude.
Jinak jsem tehdy brala 3. Mají i černovlásky a blondýnky, různé barvy očí( já jsem chtěla modrookou hnědovlásku :wink: ) a šaty mají taky každá jiné.
Mě pán nakonec, protože jsme se nějak nemohli domluvit, co je to bruneta, nafotil pár panenek a já jsem si vybrala.
Tak dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.12.10 22:07

Holky, pro inspiraci kukněte sem, panenky jsou německé, cenově trochu jinde než v obchodech, ale kvalita stojí za to - hlavně vlasy mají perfektní - ověřeno :-) Raději jednu dvě kvalitní panenky než hromadu čínského šuntu - aspoň mě se osvědčilo.

www.tradicni-panenky.cz

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.12.10 01:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.12.10 17:48

Tak dík všem za snahu, Mischni- trošku jsem tušila, že to asi nebude jako kdysi, ty vlásky, taky mám pár starších exemplářů a je to teda rozdíl, to česání (škoda, že mají všechny tři krátké vlásky, jinak bych asi žádnou nesháněla). Zato ty nové, co se prodávají teď :cry: Asi sepíšeme petici, za pořádné česací panenky, ne? :mrgreen: Jandulka-inspirace pěkná, což o to, jenom ty ceny :nevim: trošku moc, zdá se mi, na panenku. A ten odkaz na Hamiro- panenky pěkné, ale kdyby alespoň nějaké měli :-( . Tak asi nakonec zkusím dcerku přemluvit, že krátké vlásky jsou lepší než dlouhé (minimálně proto, že se nezacuchají) a Ježíšek přinese něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.11.12 16:00

Obnovuji tuto diskusi. Máte někdo doma tuto panenku? Jak má připevněné vlásky? Po celé hlavě, nebo jen po obvodu, jako většina panenek? A jak jdou česat? Necuchají se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 16:04

Panenku máme, vlasy má po celé hlavě. česat šla do doby než jí holky do vlasů napatlaly sprej na rozčesávání.-) Jo a vlasy jí při česání nevypadávají

• Citovat
  • Upravit
65
11.11.12 17:20

Nety, moooc jsi mi pomohla s výběrem vánočního dárku! Děkuji mnohokrát, půjdu do této panenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí