Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte někdo,kde by se dal koupit klasický větrník,co mají ve znělce na Primě?Potřebovala bych žlutý nebo zelený.Všude mají jen ty látkové kytky…
Já bych si ho vyrobil. Vezmu čtverec tvrdé fólie (nejlíp průhledné), po úhlopříčkách nastřihnu, vznikne tak osm cípů, ve středu propíchnu díkru a pak ob jeden cíp ohýbám ke středu. Cípy, co směřujou ke středu, propíchnu taky. No a dva korálky, tyčka a kus drátku se doma vždycky najdou…
Jura007 píše:
Já bych si ho vyrobil. Vezmu čtverec fólie, po úhlopříčkách nastřihnu, vznikne tak osm cípů, ve středu propíchnu díkru a pak ob jeden cíp ohýbám ke středu. Cípy, co směřujou ke středu, propíchnu taky. No a dva korálky, tyčka a kus drátku se doma vždycky najdou…
Jééé, zapomněl jsem… nastřihává se jenom do čtvrtiny délky úhlopříček, od každého vrcholu. Jak nastřihnete víc, tak z toho vyleze hen ten taký oný potvor a ne větrník… ![]()
Momi ja bych se vypravila do hrackarny, rozhodne nejsem tak sikovna, nebo bych poverila manzela:-)
Juro,
ja bych to skutecne nedala
To víš, Jani, léta dřiny a odříkání… a sto dvacet modelů z ABC, postavených na základce vlastníma rukama…
Se bojim,že taky nejsem tak šikovná,můj bratr svého času vyšíval líp než já
asi oběhnu papírnictví a hračkářství ![]()
My dělali se školkovýma dětma na dílničkách. Přesně jak píše Jura. To určitě zvládneš…
Juro, tak ja jsem spis pres pocitace a finance, takze praci a zručnost, kterou k tomu potřebuji vyvažím pul hodinou prace a jsem bez stresu ![]()