Opravdu dobré hračkářství - Brno, net

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
9.8.10 10:16

Opravdu dobré hračkářství - Brno, net

Ahoj, zjistila jsem, že nám nějak docházejí 8-o hračky. Přijde mi, že má všechno ohrané atd..
Chtěla bych poradit dobré hračkářství v Brně nebo na internetu. Jinak jsem hračky nakupovala náhodně, spíš jsem hledala výhodnou cenu - supermarkety, internet, řetězce.
Někdy mi připadá, že leckde mají tu stejnou věc o stovky dražší než jinde :think: (např. duplo)
Kde nakupujete vy?
 Díky

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
9.8.10 12:11

Ahoj Jani,

já teda většinou omrknu nejbližší větší - pro mě buď Bambule v NC Královo Pole nebo Wágner na České, tam vyberu a pak hledám dle ceny na netu…google to jistí :-)
Jinak třeba lego a stavebnice kupuju jako nové na MMB, dřevěné vláčky zase z IKEA a příslušenství z MMB, můj oblíbený, kde mají snad všechno, je www.4kids.cz - ale spíše na větší nebo značkové hračky (tříkolka) nebo více položek, aby se mi to vyplatilo i s poštovným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.8.10 20:29

Ja dost veci nakupuju na aukru a casto ve Wiki toys na Minoritske nebo u Vichra, kde maji slevu na Rodinne pasy. Mam pocit, ze tam maji takovy veci, co nemaji prave v tech vetsich hrackarstvych. Takovy blbinky. Ted jsem tam treba koupila molitanovy softtenis, syn z nej je cely pryc, nikde jinde jsem ho nevidela.. A jinak taky nakupuju ruzne. Loni se mi stalo, ze jsem chtela jednu konkretni vec, byla jsem v NC v Kr.poli. V Bambuli ji meli o 100 drazsi nez nakonec v Tescu. Pritom to stalo po sleve 350!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.8.10 20:59

Pro inspiraci bych si chodil do SPARKYS na Masarykovu a do Puntanely ve Vaňkovce - a pak bych se podíval, jestli to někde neuvidím za polovic… :think: Já vím, přeháním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.8.10 22:23

Ali má nový metřík :-)

Jojo, tam chodím též - myslím Wiki a Vichr a přesně, spíše pro blbinky a něco, co jinde nenajdu (třeba merkur, JUro :-)) - já tomu říkám „komunistický hračkárny“, ale vůbec ne ve zlým, spíše, že tam najdu maličkosti, které mě nezruinují a dítě je nadšené (už umí složit puzzle Krtečka, které si máma pamatuje z dětství a tak neodolala, hračky Wiki)…
Ale jinak spíš čumenda a pak lovím na netu za polovic, takže i ta Puntanella a pak ještě Habaděj v Krpoli nebo na Svoboďáku ten pidiobchůdek, miluju totiž dřevěné (a bohužel docela drahé)hračky…okouknu a lovím levněji jinde ;-)
Juro, nepřeháníš! Ty ceny JSOU šílený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 07:27

Marťanko, pak už mě napadá jenom výroba hraček svépomocí - tak jako bývaly návody na podobné věci v časopisech ABC, Sedmička pionýrů nebo Pionýrská stezka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 10:05

Tak teď jsem proběhnul papírnictví a pak modelářství u Vágnera na České - mám totiž podle rozpisu směn neděli :mrgreen: . No a v tom modelářství je v proskleném pultě zajímavá věc - hotové modely letadel. Nic nebarvíte, neslepujete - jenom vyndáte z krabičky… Jo když jsem byl kluk, tak tohle nebývalo…
Pardon, zapomněl jsem cenu - od 150 do 250 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.8.10 12:01

Ahoj holky, Juro
díky za typ na toho Vichra. Na toho jsem úplně zapomněla - není to tak dlouho co jsem tam martinovi kupovala panenku a je fakt že tam měli spoustu věcí co jinde ne. Nevíte kolik je ta sleva na RP?
Já teda nakonec jela jen do teska krpole a koupila takový ty magnetický rybičky dřevěný - vždyť víte co myslím :wink: ty jsme MUSELI mít. No a potom svítící hvězdičky, kazoo, křídy..taky to znáte :roll: u dětí jaksi ty prachy nejsou na prvním místě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 12:11

Jani, ještě drobnost - když jsem vcházel do Vágnera, tak jsem si u vchodu všiml v prosklené vitríně vpravo „záoceánského parníku“ - taková plastová lodička, měl jsem ji jako pětiletý kluk… Tenkrát stála 12,50 Kčs, to si pamatuju… Dneska bych tipnul tak 120 korun. Tak to byla taky těžká nostalgie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.8.10 12:17

Ty Juro a neplánuješ nějaké děti? Pro kluka bys byl určitě skvělej táta (ale pro holku určo taky :wink: ). Po Brně chodí spousta smutnejch holek ( nebo maminek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 12:37

Jani - peníze, peníze, peníze… :-( Já bych je ani nepotřeboval, ale všude je po mně vyžadujou. A kvůli vyčurané rodině (myslím bývalé) jsem spláchl patnáct roků života jen tak do záchodu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.9.10 14:04

Zdravím holky,
chtěla bych obnovit tohle téma,
už taky přemýšlím, co koupit dětem na Vánoce a tak bych se vás chtěla zeptat na nějaký dobrý internetový obchod s hračkama ( hlavně kvalitní), mám kluky 6 a 10 let.
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Georgexxx
14.9.10 18:33

Doporučuji http://www.mojehracky.cz Tam si určitě vybereš! :-)

• Citovat
  • Upravit
18305
14.9.10 19:59

Maluvko, od vás se vyplatí udělat si půldenní výlet do Brna na nákupy. Ty nejžhavější štace jsme tu už vyjmenovali, jen přidám dvě drobnosti.
Pokud bys sháněla modelové vláčky (ne dřevěnou vláčkodráhu s mašinkou Tomášem), tak je nejlepší asi Modelový svět na Josefské www.modelovysvet.cz V předsálí toho velkého kolejiště je takový mrňavý obchůdek. Mají tam lepší ceny než jinde - a navíc jsou to nadšenci,kteří modelové železnici rozumějí. Pak by se v Brně dala modelová železnice koupit ještě na Kounicově, vedle modelářského obchodu MPM (to je tuším Kounicova 95).
Za druhé - po letech jsem objevil v prodeji cínové vojáčky (to je dneska rarita…) Je to takové hračkářské vetešnictví (myšleno v dobrém… :wink: ) u SEMILASSA v Králově poli, na Štefánikově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí