Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo zkušenost s něcím takovým?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jak se to mimčům líbí? Mě se zamlouvá, že se to dá i pověsit na postýlku…dělá to třeba i jiná značka?
V reálu jsem to neviděla, na netu to vypadá dobře…
Nebo poradíte něco podobného?
nevypadá to špatně, my měli takovou tu klasickou šustíčí knížku a s tím si malá vyhrala hodně dlouho, nejdřív do ní bouchala pak i listovala. Toto vypadá podobně jen malá v postýlce je vyloženě na spaní a má tam tedy mantinel, ale moc jí nezajímá. Tak jen jestli to nezvážit a nekoupit něco mimo postýlku. ![]()
Sice nemám zkušennost zrovna s takovými a s vlastním dítětem, ale co vím, tak tyhle knížky u dětí úspěchy mají (odpozorováno od kamarádek). Navíc ještě od Lamaze hrají všemi barvami, šustí a tak. Celkem bych se nebála koupit.
ja bych koupila ale asi ne do postylky.. zastavam nazor ze v postylce se ma jenom spat:) a ma tam byt nanejvis mantinel baldachyn, dve zviratka na spani a kolotoc, tak chytra nejsem cetla jsem spani podle toho jednoho pana:D zrovna si nevzpomenu jak se jmenuje:D
Monjie píše:
ja bych koupila ale asi ne do postylky.. zastavam nazor ze v postylce se ma jenom spat:) a ma tam byt nanejvis mantinel baldachyn, dve zviratka na spani a kolotoc, tak chytra nejsem cetla jsem spani podle toho jednoho pana:D zrovna si nevzpomenu jak se jmenuje:D
To si přesně myslím já. My máme ještě po starší dceři tuhle (jen s jinými obrázky) a obě holky je měly (Maruška má stále) moc rády. Hlavně je super, že se dají prát v pračce a vyndáš je skoro suché.
http://www.detskyraj.cz/…mazlicci.jpg
Je to hodně podobné jako je v tvém odkazu, ale není to leporelo, má to jakoby listy a hřbet, což mi přijde lepší, páč to dítě líp drží i když leží na zádech. Jen to zrcátko tam nemáme.
Myslím, že stojí pořád těch 169Kč jako před 4 lety. Anežka ji dostala a my pak ještě jednu s jinými obrázky koupili, páč jsme byli fakt nadšení. Má i kroužek, takže se dá pověšit na hrazdičku, ke kočárku..
Příspěvek upraven 13.08.10 v 19:24
aaalenko, my máme to leporelko od lamaze a je super. Má to rád. Nemá to teda v postýlce, ale připevněné kolem hrací deky a prohlíží si to, chytá si to, občas mu to dám i jen tak do ruky a žmoulá si to, nejraději ocumlává ty šňůrky.
Maruška u té naší nejradši ožužlává cedulku (proto jsme ji tam schválně nechali, Anežka měla taky na všech hračkách nejradši cedulky
).
hkac, to je přený. Náš malej dostal od lamaze ještě sobíka, docela drahá hračka se spoustou vychytávek,kopýtka z různých materiálů, parohy, místo ocasu kolečka atd. atd., a on na něm stejnak nejraději žužlá cedulku ![]()
My budeme mít postýlky 2 - v ložnici spací, tam bude jen spát a v obýváku místo ohrádky - ta bude hrací.
Kde teda máte mimča, co mají tak 3-6 měsíců, když do postýlky je dáváte jenom spát????? To je máte pořád na dece, na zemi, v lehátku…?
ahoj ja mam holku chvilku v satku, chvilku v lehatku, na hraci dece po obede v postylce
a taky v kocarku .. no ale ten se ji uz moc nelibi.. musim ji v kocarku uz davat na brisko:D