Hračky pro mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
13.8.10 17:51

hračky pro mimča

Máte někdo zkušenost s něcím takovým?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jak se to mimčům líbí? Mě se zamlouvá, že se to dá i pověsit na postýlku…dělá to třeba i jiná značka?
V reálu jsem to neviděla, na netu to vypadá dobře…
Nebo poradíte něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
13.8.10 17:59

nevypadá to špatně, my měli takovou tu klasickou šustíčí knížku a s tím si malá vyhrala hodně dlouho, nejdřív do ní bouchala pak i listovala. Toto vypadá podobně jen malá v postýlce je vyloženě na spaní a má tam tedy mantinel, ale moc jí nezajímá. Tak jen jestli to nezvážit a nekoupit něco mimo postýlku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
13.8.10 18:00

Sice nemám zkušennost zrovna s takovými a s vlastním dítětem, ale co vím, tak tyhle knížky u dětí úspěchy mají (odpozorováno od kamarádek). Navíc ještě od Lamaze hrají všemi barvami, šustí a tak. Celkem bych se nebála koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.8.10 19:04

ja bych koupila ale asi ne do postylky.. zastavam nazor ze v postylce se ma jenom spat:) a ma tam byt nanejvis mantinel baldachyn, dve zviratka na spani a kolotoc, tak chytra nejsem cetla jsem spani podle toho jednoho pana:D zrovna si nevzpomenu jak se jmenuje:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.8.10 19:22
Monjie píše:
ja bych koupila ale asi ne do postylky.. zastavam nazor ze v postylce se ma jenom spat:) a ma tam byt nanejvis mantinel baldachyn, dve zviratka na spani a kolotoc, tak chytra nejsem cetla jsem spani podle toho jednoho pana:D zrovna si nevzpomenu jak se jmenuje:D

To si přesně myslím já. My máme ještě po starší dceři tuhle (jen s jinými obrázky) a obě holky je měly (Maruška má stále) moc rády. Hlavně je super, že se dají prát v pračce a vyndáš je skoro suché.
 http://www.detskyraj.cz/…mazlicci.jpg

Je to hodně podobné jako je v tvém odkazu, ale není to leporelo, má to jakoby listy a hřbet, což mi přijde lepší, páč to dítě líp drží i když leží na zádech. Jen to zrcátko tam nemáme.

Myslím, že stojí pořád těch 169Kč jako před 4 lety. Anežka ji dostala a my pak ještě jednu s jinými obrázky koupili, páč jsme byli fakt nadšení. Má i kroužek, takže se dá pověšit na hrazdičku, ke kočárku..

Příspěvek upraven 13.08.10 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.8.10 19:23

holky ted jste me inspirovaly:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
13.8.10 19:26

aaalenko, my máme to leporelko od lamaze a je super. Má to rád. Nemá to teda v postýlce, ale připevněné kolem hrací deky a prohlíží si to, chytá si to, občas mu to dám i jen tak do ruky a žmoulá si to, nejraději ocumlává ty šňůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.8.10 19:31

Maruška u té naší nejradši ožužlává cedulku (proto jsme ji tam schválně nechali, Anežka měla taky na všech hračkách nejradši cedulky :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
13.8.10 19:36

hkac, to je přený. Náš malej dostal od lamaze ještě sobíka, docela drahá hračka se spoustou vychytávek,kopýtka z různých materiálů, parohy, místo ocasu kolečka atd. atd., a on na něm stejnak nejraději žužlá cedulku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
14.8.10 13:22

My budeme mít postýlky 2 - v ložnici spací, tam bude jen spát a v obýváku místo ohrádky - ta bude hrací.

Kde teda máte mimča, co mají tak 3-6 měsíců, když do postýlky je dáváte jenom spát????? To je máte pořád na dece, na zemi, v lehátku…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.8.10 21:06

ahoj ja mam holku chvilku v satku, chvilku v lehatku, na hraci dece po obede v postylce :) a taky v kocarku .. no ale ten se ji uz moc nelibi.. musim ji v kocarku uz davat na brisko:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí