Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám představu o nějakém pokročilejším pěnovém puzzle - do díry v jednom čtverci by se dávaly 2 (nebo i více) kousků, ty by pak spolu tvořily vkládaný obrázek. Jestli jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně, poradíte, kde to sehnat? Díky.
Já jsem sehnala v globusu abecedu. Po složení má asi 2m na 2m. Stálo myslim 500kč. Je krásně barevný. Když mrkneš na moje album tak moje mimi na něm leží.
TehotnaTerezka píše:
treba tady?
http://maly-genius.cz/index.php?…
tžo mám doma jsem s ním moc spokojená ![]()
Koupila jsem pěnový koberec čísla i písmena a s tím si Aďa vyhraje i hodinu denně a to je opravdu super
![]()
Koupila jsem pěnový koberec čísla i písmena a s tím si Aďa vyhraje i hodinu denně a to je opravdu super
![]()
Ahojky, dnes jsem taky koupila pěnový koberec, v globusu jak doporučila motika - Lucka. Jen mi tu puzzlíky hrozně msrdí tou gumou či vlastně čím. Vyčuchne to nebo jste to něčím přebily? Verča
holky,to puzzle vyčichne,nebojte. Oni opravdu takhle smrdi všechny puzzlíky.
motika píše:
holky,to puzzle vyčichne,nebojte. Oni opravdu takhle smrdi všechny puzzlíky.
my máme ty pěnové a ty tedy nesmrdí,je to ten malý genius a jsou fajn
No právě teď všude slýchám, že ten genius nesmrdí a že ty, co smrdí, jsou prý pro mimi závadné a nebezpečné
Já to hodila do pračky a vyprala a je to dobré, ale když jsem u toho zblízka tak jako malý bude celý den, tak mi to trošku ještě příjde smradlavé, ale muž říkal, že nic necítí ![]()