Modelína-plastelína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
13.8.10 13:54

modelína-plastelína

ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak si vaše dítě hraje s modelínou (plastelínou)? Moje 3,5 letá holčička, když dostane několik barev, tak je smíchá všechny dohromady a pak si spokojeně válí, vykrajuje, modeluje. Mě to přijde naprosto v pohodě,jako malá jsem dělala úplně to samé, ale náš tatínek to nějak nemůže rozdýchat :lol:
děkuji za reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
13.8.10 13:59

U nás je to stejné :mrgreen: I ta reakce tatínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
13.8.10 14:06

tak já mám klárku naučenou, že barvy drží odědleně - vybíráme si společně barvy, uděláme tvary z jedné a pak zase z jiné. a uklízí i sama do kelímků podle barev. ono je to možná tím, že s modelínou si hraje převážně s tatínkem, takže ten ji to takhle naučil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
13.8.10 14:50

kdysi… jedna velka modulinova chameleoni hrouda …
dnes i kdyz je mu jedenact … obcas velka modulinova chameleoni hrouda … jinak oddelene barvicky … jak dlouho?? :nevim: dokud nevzniknde opet jeste vetsi modulinova chameleoni hrouda :pankac: ale kdyz ho to tak bavi tak at si hraje … kdo si hraje nezlobi :pankac: a proto bych to asi videla tak jedna krabicka moduliny pro ditko a druha pro tatinka :pankac: :mrgreen: at se nehadaji … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.8.10 15:13

my jsme oddělovali a vydrželo to..Ale to je o povaze dítěte, na tatínka bych nedala.. nebo bych mu koupila modelínu at si jí třídí pro sebe a dítě at nechá si hrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.8.10 20:15

Když jsme coby děcka mívali ve školní družině plastelínu, tak v překližkové krabici velikosti asi 60×60 centimetrů bylo několik asi deseticentimetrových koulí, všechny měly tu neurčitou šedohnědou barvu. Dřív nebo později se najde někdo, kdo rád mísí barvy… Vychovatelky už nás znaly a byly v klidu, no a nám jednobarevnost nijak nevadila - rozhodující byl tvar, který jsme tvořili. Fantazie žádné hranice nezná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí