Knížka pro batole - ale pozor, nejedlá!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
10.8.10 21:02

knížka

jakou mám malé koupit knížku aby mi jí nesnědla,všechno strká do pusy a žužlá,takže takové ty lepolera zatím ne, máme šustící hadrovou a pískací do vody moc jí baví se na ně koukat ale musí je prostě před tím pořádně ožužlat a ochutnat,jsou nějaké knížky i z jiného materiálu které může dítě žužlat? předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
10.8.10 21:30

Plastová mluvící knížka od Fisher price.Máš malej si s ní moc vyhraje.Leporelo máme také okousané :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.8.10 21:36

Máme taky žužlací knížku.nevim ale jak se jmenuje ale po ožužlání mění barvy :lol: takže místo aby je žužlat přestal ještě víc ho to motivovalo.Neboj žužlat přestane :palec: .Malého to přešlo brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.8.10 09:50

Mame hadrovou knizku z IKEA - mela velky uspech a obcas si s ni zalistuje jeste jako dvouleta a pohraje.
Je to tahle:

http://www.ikea.com/…cts/70132728

Jinak takove ty tvrde detske taky zuzla, takze jsem je zatim jeste schovala…obcas vydrzi si prohlizet takove dve o medvidkach, ktere se nedaji rozzuzlat a moc ji bavi knizky, kde u boku jsou magnetky a ty pak do tech knizek na obrazky priklada..

• Citovat
  • Upravit
1027
11.8.10 11:01
Hanka1 píše:
Mame hadrovou knizku z IKEA - mela velky uspech a obcas si s ni zalistuje jeste jako dvouleta a pohraje.
Je to tahle:

http://www.ikea.com/…cts/70132728

Jinak takove ty tvrde detske taky zuzla, takze jsem je zatim jeste schovala…obcas vydrzi si prohlizet takove dve o medvidkach, ktere se nedaji rozzuzlat a moc ji bavi knizky, kde u boku jsou magnetky a ty pak do tech knizek na obrazky priklada..

tak přesně tu mám doma moc se jí líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815