Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jakou mám malé koupit knížku aby mi jí nesnědla,všechno strká do pusy a žužlá,takže takové ty lepolera zatím ne, máme šustící hadrovou a pískací do vody moc jí baví se na ně koukat ale musí je prostě před tím pořádně ožužlat a ochutnat,jsou nějaké knížky i z jiného materiálu které může dítě žužlat? předem moc děkuji
Plastová mluvící knížka od Fisher price.Máš malej si s ní moc vyhraje.Leporelo máme také okousané ![]()
Máme taky žužlací knížku.nevim ale jak se jmenuje ale po ožužlání mění barvy
takže místo aby je žužlat přestal ještě víc ho to motivovalo.Neboj žužlat přestane
.Malého to přešlo brzo
Mame hadrovou knizku z IKEA - mela velky uspech a obcas si s ni zalistuje jeste jako dvouleta a pohraje.
Je to tahle:
http://www.ikea.com/…cts/70132728
Jinak takove ty tvrde detske taky zuzla, takze jsem je zatim jeste schovala…obcas vydrzi si prohlizet takove dve o medvidkach, ktere se nedaji rozzuzlat a moc ji bavi knizky, kde u boku jsou magnetky a ty pak do tech knizek na obrazky priklada..
Hanka1 píše:
Mame hadrovou knizku z IKEA - mela velky uspech a obcas si s ni zalistuje jeste jako dvouleta a pohraje.
Je to tahle: Jinak takove ty tvrde detske taky zuzla, takze jsem je zatim jeste schovala…obcas vydrzi si prohlizet takove dve o medvidkach, ktere se nedaji rozzuzlat a moc ji bavi knizky, kde u boku jsou magnetky a ty pak do tech knizek na obrazky priklada..
tak přesně tu mám doma moc se jí líbí