Vhodná stavebnice pro malé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
16.8.10 23:01

Vhodná stavebnice

Ahoj,jaká stavebnice se nejvíc hodí pro 18-ti měsíční dítě?Děkuji!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
16.8.10 23:03

Řekla bych, že v tomto věku nejlíp kostičky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
16.8.10 23:13

Kostky,kelímky-co se slkádaj do sebe i na sebe,tyčka a na to navlíkat kroužky,vkádačky placaté třeba dřevěné nebo na styl mimikostky.
Ještě mě napadá to velké lego(žako,Lori)ale to netuším zda není brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
16.8.10 23:24

My máme Lego Duplo a mrnouse to baví už od toho roku a půl,ale je mladší sourozenec a má hodně odkoukané od ségry…každé dítko je jiné těžko radit…
Máme velkou Zoo a miluje ty zvířátka a ošetřovatele:).....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
16.8.10 23:31

U nás vede Lego Duplo, naprosto jednoznačně! Také je to mladší sourozenec, co odkoukává od bráchy, ale řekla bych, že by ho to bavilo i jinak, asi tak od 15 měsíců. Výhoda je, že tahle hračka bude favoritem ještě hodně dlouho. :palec:

Taky je dobrá magnetická stavebnice Geomag.

http://www.svet-stavebnice.cz/…0-mesicu-54/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 05:43

Ahoj,
syn by z Dupla ve dvou letech určitě nepostavil nic, je to netrpělivec, i když jinak šikovný.
Kromě toho, co jste psaly, u nás měla úspěch taková magnetická stavebnice (nevzpomenu si na název, když tak to dohledám na netu), jsou to krychle, polokoule a válečky (nebo kolečka), spojování je snadné, dá se z ní postavit spousta věcí. To malého bavilo od roka a vydrželo to dlouho, jen je dost drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.8.10 08:33

Majda má ráda Duplo, od nějakých 16ti měsíců, postaví křivý komín a hraje si s ním, že je letadlo.. a tak. Na druhé narozky chceme dokoupit nějakou velkou zvířátkovou sadu, zatím jich tam máme jen pár.
U babičky má to levné Žako a moje nervy, nedrží to pořádně u sebe… Nebo to zas nejde rozložit, být dítko, vztekám se u toho jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
17.8.10 09:00

Ahoj,
pokud chceš volit mezi levnějšími variantami „dupla“ mezi Žakem a Lori, tak doporučuji Lori. Je přesnější…
Koupili jsme holkám (všem vnučkám) k dědovi k Vánocům obrovskej pytel a vyhrajou si s ním všechny, jak ta nejmenší (od půl roku) po tu neswtarší (nyní 9 let).

Jinak pro tu starší jsme před dvěma lety koupili jakousi maďarskou stavebnici (hrála si s ní od cca roku a 1/4), co má opravdu velký „špunty“, letos jsme pro tu mladší dokoupili k Vánocům další kostky. Až se k ní dostanu, tak ti napíši přesný název…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
17.8.10 17:05

Ty jo tak to koukám kamarádka má Žako a je s ním spokojená. No prodávala jsem v hračkách-že by bylo Žako levné to bych neřekla i když duplo je dražší.Ale zase mi nepřijde o tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
17.8.10 20:24
Sunnny píše:
Ty jo tak to koukám kamarádka má Žako a je s ním spokojená. No prodávala jsem v hračkách-že by bylo Žako levné to bych neřekla i když duplo je dražší.Ale zase mi nepřijde o tolik.

S tou cenou máš pravdu, i když neznám cenu Dupla. Nedávno jsem byla v hračkách a překvapilo mne, že obdobný pytel (500 kostek), co jsme kupovali loni nebo předloni na Vánoce (to bylo Lori), stál u Žaka více jak jednou tolik.
U Lori jsou sice některé dílky hůř do sebe (když na 1 „trojkovou“, chci dát 3 „jedničkový“), ale u Žaka, co dostala starší loni k narozeninám, je problém udělat jednoduchý komín z více barev. Prostě se
rozpadne… :nevim:
Jmnéno tý maďarský dám na požádání, je to trochu komplikovanější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí