Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Suzann Je to Lucie Gavronová - je z Ostravy (my jsme teda taky), ale prý má klienty po celé republice. Troufám si říct, že ona si asi za cestu podle mne nic navíc neúčtuje, i když jede třeba někam dál. Ale nemůžu to na 100% potvrdit, protože to nebyl náš případ. Ona totiž i tak jezdí velice často mimo návštěvy klientů hodně po republice (pořád jsou různé veletrhy, výstavy apod.), tak si myslím, že návštěvy klientů si pak spojí s touto cestou. Ale asi by stálo se jí když tak optat - kontakt když tak pošlu do SZ. Konzultací (telefonem, mailem) je tolik, kolik je potřeba, než si odsouhlasíte finální vzhled interiéru. Je jasné, že když pošle na začátku nějaký návrh interiéru, tak klient má k němu vždy nějaké výhrady a připomínky.
@Lamicka Diky moc za radu. Asi jo, budem nekoho takoveho potrebovat. Protoze to bude komplet, vlastne tam nic nebude. Krom toho neni tam mestska voda, takze se bude i hodne bourat. Plus plyn. Koukala jsem na net, je jich hodne a ted vybrat toho praveho…
@Suzann nekdy vim, ze dost lidi treba prochazi bydlici casopisy a internet (idnesbydleni, mariannebydleni) a kdyz se jim neco hodne libi, tak kontaktuji ty architekty/designery. Tak drzim palce, at spravne vyberete.
@Suzann píše:
Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat. Budeme prestavovat dum. Chteli by jsme urcity styl do kuchyne a obyvaku. Meli jste nekdo udelany interier podle desingera? Byli jste spokojeni? Kolik to vyslo cenove? A muzete nekoho doporucit? Diky
Vybrali jsme si úžasné věci. Vše přírodní materiál. Včetně porcelanovych vypínáčů ![]()
Ahoj všem,
my jsme taky váhali, jestli si přizvat designéra, nebo si to zařídit sami, ale nakonec jsme moc rádi, že jsme to svěřili profíkům. Udělali nám návrh tak, že by nás to samotné vůbec nenapadlo – krásné, funkční a hlavně to do sebe všechno zapadá. Pokud ještě hledáte inspiraci nebo někoho zkušeného, mrkněte na https://interier. design/ - bohužel mi nejde vložit funkční odkaz
– mají tam i články o tom, co všechno designér řeší a na co si dát pozor při rekonstrukci. Mně osobně hodně pomohlo si to celé představit ještě před realizací. 😊