Jaký vysavač do malého bytu :)

482
12.3.13 11:36

Jaký vysavač do malého bytu:)

Po rekonstrukci bytu máme novou podlahu, vyhodili jsme koberce a všude máme lepší PVC. Dřív jsem měla obrovský vodní vysavač, neboť jsem musela i tepovat a to skoro denně, neboť máme i dva psy. Teď bude údržba určitě lepší, chystám se koupit mop, ale vysávat budu taky muset a vysavač chci taky. Jen nevím jaký, byt má cca 60m2, takže nějaký vysavač menších rozměrů, ale i výkonný, abych se s ním dostala i pod skříně, chlupy od psů budou lítat asi všude, syn zase všude drobí a občas je i čůrací nehoda. Určitě chci bezsáčkový, ale jinak vůbec nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35848
12.3.13 11:37

Roombu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
12.3.13 11:43

Máme tenhle http://shop.apetitonline.cz/…r-force-12v/ největší výhodou je, že je pořád v pohotovosti a nemá šňůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.3.13 11:54

Nemusíš mě vůbec brát vážně, ale s tím bezsáčkovým si to ještě rozmysli. Odpověz si, jestli jste schopni ho v bytě dobře čistit. Občas potřebuje opravdu hodně protřepat a nejlíp se vyčistí, když se všechny ty filtry kompresorem profoukají. Když není pořádně čištěný, tak ztrácí na výkonu.

• Citovat
  • Upravit
482
12.3.13 12:01

Mě třeba ten vodní, co jsme měli na koberce docela vyhovoval, neprášil a byl výkonný. Ale byl strašně velký, muselo se to všechno vymýt a pak někde nechat vyschnout, byl opravdu super ale hodil by se spíš buď do většího bytu nebo domu. Před tím jsem měla bezsáčkový, ale značku už nevím a bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.3.13 12:19

Taky moc nechápu ten bezsáčkový 8o I prodavač v elektru mi řekl, že to nedoporučuje… Se sáčkovým je čistá práce, bezsáčkový se špatně čistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.3.13 12:35

Máme bezsáčkový a až klekne tak už jedině sáčkový, jinak čistit filtr musíme venku což je na palici ale máme co jsme chtěli :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.3.13 12:40

@Verunecka289 @jessikka já jsem bezsáčkový měla a vysávat s ním musel muž, protože mě to vysávání strašně rozčilovalo. Kdybych ho používala já, tak ho asi rozkopu. Teď dokonce i ráda vysávám a vysávám dlouho a to ne proto, že byc vysavač nevysávat a dusil se, ale proto že vysává a já vysaju všechno, co potkávám :lol:

• Citovat
  • Upravit
679
12.3.13 14:22

My máme malý byt a Miele Tango: http://www.miele.cz/…go-60378.htm Jsem spokojená. Máme v bytě vinyl (lepší pvc) a parkety.

Bezsáčkový mi taky nepřijde moc praktický, to číštění a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
12.3.13 14:26

Ten co máme, výše, ten nemá žádný sáček, jen se to vyklepe a je to čistá práce, prostě pohoda. Sáčky byly špinavější a to o těch filtech tomu nevěřte, stejně když jsou doma koberce a textilie, tak je to samej roztoč. Já jsem pro plovoučku, nebo dřevo, nic moc závěsy, židle máme umělohmotný, jinak matrace máme na spaní a gauč, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.2.21 18:45

Oživuji. Poraďte, s čím jste spokojené? Rozhoduji se mezi nějakým lepším tyčovým vysavačem nebo robotickým. Bydlíme v bytě a nebaví mě pořád tahat klasický ze skříně. Co je do bytu lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
18.2.21 19:05

K robotickému vysavači bych si určitě pořídila i klasický. Přece jenom sedačku nebo skříňky ti robot nevysaje. Jestli máš malý byt, tak jsou to dva krámy, který zabírají místa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
18.2.21 19:16

My máme malý byt a vysavač robotický a je to super. :D

Před robotickým jsme neměli žádný, takže ten klasický nám vůbec nechybí. Skříňky otřu hadříkem, sedačku máme s přehozem, který peru, a pod tím ji vykartáčuju. Koberce máme jen maličké, které se snadno klepou, a nemáme byt moc zaskládaný, takže vždycky akorát otočím židle nahoru na stůl, oddělám ty 2 koberečky a můžu robota pustit.
Největší pohoda je, že pěkně vleze i pod skříně, pod gauč, pod postele - přesně tam, kam se mi s tím hadrem nechtělo drápat.

Jo, a taky prakticky nemáme prahy, jen takové nízké přechodové lišty - to je u robotického taky výhoda. Kdybych ho musela mezi každou místností přenášet, tak to by se mi moc nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.2.21 07:29

@eviku-miluna Však já se klasického vysavače vzdát nehodlám, jen přemýšlím, co k němu.

@klamonožka a jaký máš konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
19.2.21 08:16

@Salorka Tento:
https://roboticke-vysavace.heureka.cz/…obostar-t40/?…

Chtěla jsem takový, co umí i vytírat vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný