Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat. Budeme prestavovat dum. Chteli by jsme urcity styl do kuchyne a obyvaku. Meli jste nekdo udelany interier podle desingera? Byli jste spokojeni? Kolik to vyslo cenove? A muzete nekoho doporucit? Diky
Nechali jsme si navrhnout obývák s jídelnou a kuchyní (neřešili jsmě světla), dělala mi to známá, cena byla 6.000kč. Byli jsme moc spokojení, protože to, co vymyslela ona, by nás nikdy nenapadlo.
Díky. No právě, oni na to mají oko. Ví, co kde. Všimnou si každého detailu. Já bych to sama nikdy nevymyslela…
Pozor na to aby to nedopadlo tak, ze to bude uzasne designove ale naprosto nepouzitelne. Ja si nechala po navrhnuti jeste vsechno proverit jednim panem co ma interierovou firmu. Nakonec jsme zjistili ze je velke vzdalenost od drezu ke sporaku atd…
Příspěvek upraven 12.03.13 v 16:40
Ahoj, já jsem si nechala navrhnout do bytu kuchyň spojenou s obývákem (takové to nic+kk
)a výsledek výborný, takhle bych to nikdy nevymyslela a bojovala bych s prostorem. Designér byl mladej a překvapil tím, že všechno vymyslel prakticky i zajímavě. Už předtím jsem měla zkušennost se zařízením domu, takže jsem trochu věděla co chci a co je praktické a co není.
Návrh mě vyšel něco přes 10tis a nakonec jsme se domuvili, že to i všechno zařídil u truhláře… dodal plánek na rozvody v kuchyni a objednal světla, zajímavou tapetu…
Byl to Marek Poddaný, byl v tom pořadu „jak se staví sen“, našla jsem ho na jejich stránkách, protože se mi líbily jeho realizace. Akorát je dost zaneprázdněný…
@Lamicka No prave, proto se ptam i na nejake doporuceni. Nevim treba ani jestli mu to nechat komplet udelat, jakoze „Tady je volny prostor, neco s tim udelejte“ A nebo proste si udelat vymalbu, podlahy a elektrinu sami a on by nam proste jen pomohl s nabytkem a vybavenim…
@Dafné Navrh te stal pres 10tis. a bral si jeste neco za praci? nebo to je v tom? Diky
@Suzann píše:
@Dafné Navrh te stal pres 10tis. a bral si jeste neco za praci? nebo to je v tom? Diky
No to že to pak celé zařídil bylo v ceně celé dodávky, takže konkrétně nevím, byl daný rozpočet do kterého se musel vejít a něco jsme dělali i „bez faktury“. Já jsem to řešila dost na rychlo a v rozvodovém rozpoložení, takže jsem hlavně potřebovala aby to klaplo. Taky už je to 2 roky, tak nevím jaké má teď ceny.
Některý designéři to mají i tak, že když ti udělají realizaci, tak návrh je zdarma. Já jsem chtěla napřed jen návrh a realizace vyplynula až pak…
Mrkni na jeho stránky sem
Dá se s ním domluvit po emailu, řekne ti cenu…
I my jsme si nechali celý interiér navrhnout designérem. Byla to žena, taky se podílela v TV na poředu Bydlení je hra. Brala 5 tis. za místnost. První jsme se s ní sešli, ona si všechno prohlédla, optala se orientačně, jak a co bychom si zhruba představovali, jaké barvy bychom třeba vůbec nechtěli a zbytek byl jen a jen na ní. Jsme moc spokojeni, je vysoký profesionál, bez ní bychom to takto nikdy nevymysleli. Cena je konečná za návrh místnosti, nesčetně konzultací a úpravy návrhů, osobní návštěvy - např. při montáži nábytku apod., dořešení detailů (závěsy, květináče…). Takže za mě doporučuji - ta investice rozhodně stojí za to.
@Suzann píše:
@Lamicka No prave, proto se ptam i na nejake doporuceni. Nevim treba ani jestli mu to nechat komplet udelat, jakoze „Tady je volny prostor, neco s tim udelejte“ A nebo proste si udelat vymalbu, podlahy a elektrinu sami a on by nam proste jen pomohl s nabytkem a vybavenim…
V mém bytě tedy byla elektrika, podlahy a dveře hotové, takže jsme řešili „jen“ kuchyň (včetně rozvodů a úpravu elektřiny), nábytek a výmalbu (resp. tapetu).
@blikni Taky by mě zajímalo, pokud si třeba najdu desingera nekde z daleka. Platí si i desinger za cestu? A kolik takovych konzultaci je treba?