Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ave snažila jsem se ti dát fotky na web, ale nějak mi to zlobí, tak vydrž prosím do zítra, až bude doma manžel a koukne na to.
ka-tka píše:
Cena za 1 dvere s praci byla 8000 kc, coz mi prijde nadhera.Kolik stoji Sapeli?
Právě koukám na ceny - dle tloušťky obložky a materiálu- od cca 3000,– až po 5000,–, a teď jsem si všimla, že bez DPH, nu docela pálka ![]()
K tomu dveře a kování… ![]()
Asi budeme opravdu jen natírat…
Tak už se zadařilo, takže naše dveře můžeš okouknout tady
http://picasaweb.google.cz/…enovaceDveri?…
Ave, problém je v tom, že když ti obloží, tak se zúží vchod… Naši si to taky chtěli nechat dělat, ale bylo to celkem o dost, to zúžení, tak nakonec si nechali kovové hezky natřít a vyměnili jenom dveře a musímm říct, že to vypadá překvapivě dobře!
Našla jsem i foto, to je byt mých rodičů po rekonstrukci jádra.
nat77 píše:
Naši si to taky chtěli nechat dělat, ale bylo to celkem o dost, to zúžení, …
Tak nevím, Sapelli tvrdí, že průchozí velikost dveří zůstává stejná!!! na jednu stranu mi přijde logické, že když něco přidělám na furto, musím mít vzniklý otvor menší, na druhou stranu na trhu existují standardní rozměry dveří a ne jedny na futra kovový a druhý na furtra obložkový ![]()
tak našim Sapelli tvrdili opak s tím, že mají v tomto případě k dispozici užší dveře, jenomže to mamča nechtěla… Dveře tedy mají nakonec normální od Sapelli a futra natřená.
nat77 píše:
tak našim Sapelli tvrdili opak s tím, že mají v tomto případě k dispozici užší dveře, jenomže to mamča nechtěla… Dveře tedy mají nakonec normální od Sapelli a futra natřená.
Mají to uvedené na netu
fakt jsem z toho jelen ![]()
Dobrý den,
nevěděl jsem, koho si vybrat na obklady zárubní. Na internetu jsem našel web http://www.SeznamRemeslniku.cz , který mi pomohl najít toho nejlepšího. Jsou tam reference na jednotlivé firmy, řemeslníky. Měl jsem rozhodnuto za dva dny a ušetřil jsem 25% oproti původní nabídce. Příjemně mě překvapila rychlost s jakou mi přišly nabídky a jejich kvalita. Určitě vyzkoušejte.
S pozdravem Míra
Tak jsem tady měla stolaře na zaměření. Říkal, že pokud se obloží kovová zárubeň, průchod se zmenší asi o 3 cm. Ale řeknu Vám, to zaměření fakt žádná sranda. Spoustu futer bude muset doupravovat, protože ty původní jsou nepřesně zazděné apodobné „maličkosti“. No snad budeme spokojeni.