Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
potřebuji poradit, jsem trošku technický antitalent
Potřebuji poradit, co pořídit k notebooku, aby frčel v zahraničí či jinde mimo domov.
V mobilu internet nemám aktivovaný, mám Vodafone - paušál. Dívala jsem se tady na tu kartu : Vodafone flash
ale moc tomu nerozumím, zda by mi to stačilo a jakou variantu koupit,když byc to nevyužívala denně pouze příležitostně ![]()
Poradíte
Děkuji předem. Katka
v zahraničí nevím, jak to bude.
Vodafone jsem měla půjčený od mamky, je děsně pomalej a má tam nějaký omezení dat, docela dost (zkoušela jsem v říjnu 09)
Já mám podobným způsobem internet řešenej (usb), od O2. Je to většinou v pohodě, občas to vypadne. Má možnost rychlejšího netu než Vodafone a větší možnost dat
U nás nebyla možnost pevné, WiFi nic moc (a zpětně jsem udělala dobře), navíc nebyla jistota, že tady budem dýl a smlouva je na 2 roky, tak jsem se nakonec rozhodla pro kyslíka (no tak ADSL to neni, no, ale právě se můžu kdykoliv sebrat a odstěhovat a neřešit a stejně tak si to můžu vzít kdykoliv kamkoliv - kde bude signál, nebudu to řešit)
Tak teď jsem z toho zmatená ještě víc než předtím
Mám tedy pořídit USB kartu?
Doma internet mámv pohodě řešený, takže se mi jedná jen o cesty.
no já to nemam v mobilu. Nabízeli mi to tuším taky. Ale mám prostě internet v USB