Padání vlasů při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
2.6.10 07:38

Padání vlasů

Máte prosím někdo zkušenosti?? Mám 3,5m starého chlapečka a plně kojím. Začaly mi vypadávat vlasy (zpočátku sem tam vlas),ale za posledních pár dnů je to přímo po pramínkách. Sáhnu do vlasů a zůstane mi v ruce až 15 vlasů a ještě co vypadá po celý den. Myju si vlasy každý den,ale to dělám již od dětství a nikdy jsem žádný podobný problém neměla. Hrozím se,abych neskončila plešatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
2.6.10 07:44

Ahoj,
neboj se. Mela jsem to po obou porodech. V tehotenstvi vlasy skoro nepadaji a zhruba 3mesice po porodu zacinaji vypadavat. Jsou toho vazne hrsti, docela des. :think: Jak dlouho to trvalo u prvniho si uz nepamatuju, ale ted u druheho syna uz to pomalu prestava. Ma akorat 6mesicu. Prejde to, neboj. Plesata nejsem. Jo a dokonce mi rostou nove vlasy, u ofiny jsou videt cca 3cm dlouhe vlasky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.6.10 08:01

Ahoj,tímto obdobím kdy mi padaly vlasy ve velkém jsem si taky prošla,kojila jsem obě své děti do tří let.pamatuji si,že jsem tenkrát vtírala do vlasů Biohaar a po nějaké době se to ustálilo.Teď užívám 6 týdnů tinkturu z lichořeřišnice a výborně se osvědčila.je to levnější a opravdu funguje,ale nevím jestli ji můžeš když kojíš,obsahuje 40%alkoholu.můžeš si ji i vtírat do vlasů.poradila mi to bylinářka a od té doby nepoužívám nic jiného,krásně po tom i rostou vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
2.6.10 08:24

Golls,
me take v tehle dobe po porodu padali vlasy. Bylo to priserny, normalne nemam vlasy nic moc, tak jsem byla hruzou pryc, ze budu plesata. Vlasy byli uplne vsude, po zemi, maly je mel v postylce v kocarku. Je to tim, jak se ti po tehotenstvi a porodu urovnavaji hormony. Uz si to nepamatuju presne, ale snad nejak pul roku po porodu to najednou ustalo a vlasy zacli dorustat a rekla bych, ze byli i hustsi nez pres tehu.
Myslim, ze se s tim neda nic moc delat, proste az se hormony usadi, bude to dobre.
Tak at te to brzy prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
2.6.10 08:30

Ahoj,sice neporadim,jak na to,aby vlasy nepadali,ale mam uplne stejny problem.V tehotenstvi nepadali vubec a po 6ti nedeli zacali padat hrozne :( ted je synkovi 9 mesicu a stale padaji.No asi to bude i tim kojenim.
Jeste ke vsemu mam tmave delsi vlasy,takze je vsude plno mych vlasu.
Nastesti je mam hodne husty,takze plesata asi nebudu :)
Asi to chce vydrzet,ono se to zas upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.6.10 08:38

Ahoj, je to normální.
Mě padaly vlasy do 9 měsíců syna …tedy do té doby, co jsem kojila. Momentálně malému budou 2 roky a vlasy mám a plnou hlavu. Ale pamatuju si, jak jsem byla také smutná. Neboj ono to přestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.6.10 08:39

Neboj, za pár měsíců to přejde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
2.6.10 08:47

Mě vypadaly vlasy tak, že jsem měla noční můry o pleši :o) Koupila jsem si šampon, kondicioner a tablety Panthenol a teď po 2 měs plešatění mám všude podrůstky a nový vlasy raší jak po dešti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.6.10 08:59

Děkuju všem. Budu doufat,že to přestane a jsem o něco málo klidnější,ale i tak mám ještě strach. Ale budu vám věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.10 09:14

Ahoj dobré je koupit nějaké výživové kapsle na vlasy a vmasírovávat do pokožky hlavy. Ta masáž je hodně duležitá,protože je hlava po porodu hodně stažená vlasové kořínky jsou hůř vyživované, a tak vlasy padají.
Poradila mi to moje kadeřnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
2.6.10 09:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.6.10 09:47

Jsem na tom stejne, vypadam Jak Karel Hála :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marylin.monroe
2.6.10 09:48

Ahoj, já to mám taky, začalo to tak když byly malý 3 měsíce. Teď jí bude půl roku a už se to zlepšuje. Už nekojím, tím to není, protože mám kamarádku, co kojila asi jen týden, od tý doby jede UM, a vlasy taky padají. Vlastně nevím o nikom, kdo by si tím neprošel. Vlasy jsou všude, třeba teď jsem našla 3 na kolotoči, jak se nad malou skláním v postýlce :cert: :-D Prý to přechází tak kolem 8., 9. měsíce věku dítěte. Ptala jsem se v lékárně, co s tím, tak prej jsou to hormony, nedá se s tím nic dělat, přejde to samo, dala mi tedy aspoň Panthenol (kapsle), že mě to od padání vlasů nepomůže, ale prej mi to aspoň vylepší to, co mi zůstalo. :mrgreen: Pozoruju to všude kolem mě, hlavně na hřebenu, ty kvanta, v zrcadle na hlavě ale úbytek nepoznám, což je good! :palec: Takže vydržme! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14046
2.6.10 10:00

Jsem na tom stejne, vypadam Jak Karel Hála :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.6.10 10:12

Jj, známe, já takhle pelichala celé tři měsíce :roll: Měla jsem tendence si kupovat všelijaké sračičky proti padání vlasů, ale vzala jsem to jako experiment, jestli se to zastaví samo, nebo jestli jsou vodičky placebo. Zastavilo se to, plešatá jsem nebyla :lol: Takže neboj a vydrž, přejde to samo :wink: Mmch s kojením to nemá co dělat, kámoška nekojila vůbec a vlasy jí po porodu padaly úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová