Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajimalo by me zda nekdo z vas ma doma houpacku pro male dite.
Mala houpani miluje ale bohuzel nikde kolem nas venku houpacky nejsou a tak tatinek vymyslel ze ji k narozeninam koupi houpacku,vse se navrta,houpacka pridela a mala se bude houpat.Bue to takova ta plastova,ktera se samozrejme bude dat oddelat kdyz se nebude pouzivat.
takze mate nekdo doma,jak casto to deti pouzivaji a jaky typ mate.
Dekuji
ahoj my máme taky tu klasickou plastovou. Je navrtaná mezi dveřma chodba a kuchyň a využitá je opravdu dost. Ale pokud to jde, tak jsem ráda, když se houpání ujme i někdo jiný
![]()
Zrovna dneska mi volal EX(tchán), že ji koupil malé, tak ještě musíme vyšpekulovat, kam s ní ![]()
máme čerstvě na zahradě.. ale dostal ji od našich. rozhodně po zhoupnutí bych volila jinou! ten provaz je jakoby protažený mezi přední a zadní dírou.. a při houpání se mi naklání dost dopředu! hledala jsem na netu a viděla jsem jen takové, co jsou v plastu zespod uzle vepředu i vzadu.. ta to dělat nebude! tahle se dá jakoby naklánět.. a když se mi vojta nakloní dopředu tak nahne celou houpačku.. píšu to srozumitelně???
![]()
Ahoj.
Máme doma v bytě - navrtáno ve futrech (zárubních) dveří mezi obývákem a chodbou. Malá se jí zatím bojí, ale občas ji využíváme - pokud budeš chtít, tak zítra vyfotím a vložím foto. ![]()
Macíku tchýně koupila takovouhle dřevěnou a dělala to taky, že se překlápěla, taky jsme jí moc nepoužívali.
Teď máme něco takovýho a pak ještě tuhle z Ikei http://www.ikea.com/…cts/00065497, je hrozně fajn, ale trochu monstrum ![]()
Houpačku máme v pokojíčku - na ikea kruhy přivazuju dlouhý šátek ![]()
takže je to vlastně 2v1 - houpačku mám ráda já a malá, na kruzích blbne i tatínek ![]()
Taky máme tu plastovou, starší holka ji dostala k prvním narozeninám, teď je jí 4,5 roku a houpe se pořád.
Máme ji mezi futrama, kde jsou navrtaný železný háky.
my máme na zahradě u tchánovců plastovou z tesca. Je trošku jiná než co je tu na fotce. Je celoplastová a má i ten plast mezi nožkama, takže malá nepropadne. Houpe se tam ráda a ani se dopředu nenaklápí. Ještě to má klakson a ten taky miluje. ![]()
mame drevenou tzv.konik mala ma 13mesicu a houpe se rada .houpačka je moc pekna je vyšši dite neprepadne .stala 350kč.
PANUŠKO - ono to ta tý fotce není vidět, ale na tom sedáku udělal kdysi manžel díru a protáhli jsme tam nějakej pásek, právě aby holka nepropadla.
Ahoj , my máme houpačku venku na pergole, ale sousedka jí má v domě - na teleskopické tyči, která je zapřená mezi futry - nemusí se vrtat , přijde mi to lepší…
no my máte tuhle..
jinak máme takové velké závěsné.. mají je dcery obě dvě každá svou.. dostaly je kdysi k vánocům..
a holky mají tyhle.. vojtu tam občas houpou..
http://www.hracky-puzzle-modely.cz/…/0_53853.jpg
Macíku74, můžu se zeptat, tu houpačku, jak máte na zahradě, máte tu dřevěnou konstrukci zabetonovanou? My totiž nemáme kam dát houpačku, tak bychom museli na zahrádku taky zvolit nějaký dřevěný stojan.