Máte doma někdo houpačku pro dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1995
31.5.10 21:39

Macíku74, můžu se zeptat, tu houpačku, jak máte na zahradě, máte tu dřevěnou konstrukci zabetonovanou? My totiž nemáme kam dát houpačku, tak bychom museli na zahrádku taky zvolit nějaký dřevěný stojan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
31.5.10 22:07

Houpaček není nikdy dost :wink: :-D
Tchán přidělal háky k nim do obýváku a mělo to úspěch. Pak holka dostala hadrovou-foto tu proběhlo a manžel ji nedávno přidělal u ní v pokojíku a myslím, že se zhoupne pokaždé, když jde do pokojíčku. Další máme už léta na zahradě a na tu hadrovou jestě plánujeme hák na terase.
Pro mrně si koupím od kamarádky se stojanem, něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.5.10 22:40

Jeste by me zajimalo holky zda ty houpacky mate blizko u zeme aby se decka mohla odrazet sama nebo vyse a houpete je vy jak bylo napsano v prvnich prispevcich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
1.6.10 09:09

tak my máme plastovou houpačku s tím plastem vepředu mezi nožičkami. je podobná této: http://www.primababy.cz/…packa-3-v-1/

využíváme ji hodně. teď už je řední díl pryč a Klárka se houpe sama. Máme ji zavěšenou v obýváku (musela jsem obětovat barové židličky ke kuchyňskému koutu :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.10 18:23

Můj koupil v hračkárně takovou tyčku, která se dá přitáhnout na futra od dveří. Utáhl ji, dal na ni kroužky a malý se houpal od rána do večera. Byla na skobách, takže se dala lehce dat pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.6.10 22:54

Ahoj, houpacku mame na futrech cca od roka veku, houpe se doted skoro denne, pokud jsou ochotni houpaci. Ja na to nemuzu koukat, protoze muz ji houpe, co to da a Klara vyska: „Nahoru, nahoru!“ Kdyz byla mensi, tak se s ni musely houpat hracky a nekolikrat v ni i usnula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.6.10 22:02

Ahoj, my máme tuto houpačku z Ikey:

http://www.ikea.com/…cts/40099198

a taky jsme s ní max. spokojení, děcka si na ni vlezou oba, nebo na ní leží, malá na ní jednou i odpoledne usnula. A i já se na ní někdy houpu, je to supéééér! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová