Padání vlasů při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3627
2.6.10 10:19

Prý je to tím, že v těhotenství vlivem hormonů vlasy skoro nepadají a potom po porodu zase vlivem hormonů vypadnou ty, co měly vypadnout už dávno, nepadají nijak víc než jindy, jen to tak vypadá, protože ty už dávno měly být vypadené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.6.10 13:10
Ewule0712 píše:
Prý je to tím, že v těhotenství vlivem hormonů vlasy skoro nepadají a potom po porodu zase vlivem hormonů vypadnou ty, co měly vypadnout už dávno, nepadají nijak víc než jindy, jen to tak vypadá, protože ty už dávno měly být vypadené :lol:

Je fakt, že co jsem teď těhotná, tak na hřebenu není ani vlásek. O to víc si to teda zas vyberu po porodu. Snad ze mě Hála nebude, ale už předem se na to netěším :cert:
V lékárně mi po prvním porodu řekli, že mi žádné vitamíny neprodají, protože kojím. Švagrová kojila taky a v jiné lékárně jí nabídli kvanta vitamínů a preparátů. Něco koupila, ale výsledek byl stejně nulový jako u mě. Ale ono to tak za půl roku přejde. Vydrž!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lotinka
8.6.10 14:56

Padání vlasů

Dobrý den, četla jsem Vaše trápení s padáním vlasů :-( Mám dlouhé vlasy již několik let, které si navíc odbarvuji. Malé jsou 2 roky, ale to trápení si dobře pamatuji. Mě začaly vlasy padat 3 měsíce po porodu :-( Doslova v chomáčích, měla jsem je snad úplně všude. Všichni mi radili - dej si vlasy ostříhat.Neudělala jsem to, jen trochu zkrátila :huban: Koupila jsem si v lékárně šampon Migliorin na padání vlasů a Revalid tobolky. Zbytek šamponu mám ještě dnes a tobolek jsem vybrala 2 balení. Padání se upravilo a já jsem zase v pohodě. Držím palečky a věřte, že bude zase vše OK.S pozdravem Monča :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová