Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prý je to tím, že v těhotenství vlivem hormonů vlasy skoro nepadají a potom po porodu zase vlivem hormonů vypadnou ty, co měly vypadnout už dávno, nepadají nijak víc než jindy, jen to tak vypadá, protože ty už dávno měly být vypadené ![]()
Ewule0712 píše:
Prý je to tím, že v těhotenství vlivem hormonů vlasy skoro nepadají a potom po porodu zase vlivem hormonů vypadnou ty, co měly vypadnout už dávno, nepadají nijak víc než jindy, jen to tak vypadá, protože ty už dávno měly být vypadené
Je fakt, že co jsem teď těhotná, tak na hřebenu není ani vlásek. O to víc si to teda zas vyberu po porodu. Snad ze mě Hála nebude, ale už předem se na to netěším ![]()
V lékárně mi po prvním porodu řekli, že mi žádné vitamíny neprodají, protože kojím. Švagrová kojila taky a v jiné lékárně jí nabídli kvanta vitamínů a preparátů. Něco koupila, ale výsledek byl stejně nulový jako u mě. Ale ono to tak za půl roku přejde. Vydrž!!! ![]()
Dobrý den, četla jsem Vaše trápení s padáním vlasů
Mám dlouhé vlasy již několik let, které si navíc odbarvuji. Malé jsou 2 roky, ale to trápení si dobře pamatuji. Mě začaly vlasy padat 3 měsíce po porodu
Doslova v chomáčích, měla jsem je snad úplně všude. Všichni mi radili - dej si vlasy ostříhat.Neudělala jsem to, jen trochu zkrátila
Koupila jsem si v lékárně šampon Migliorin na padání vlasů a Revalid tobolky. Zbytek šamponu mám ještě dnes a tobolek jsem vybrala 2 balení. Padání se upravilo a já jsem zase v pohodě. Držím palečky a věřte, že bude zase vše OK.S pozdravem Monča ![]()