Internetový secondhand
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Internetový secondhand
Ahoj holky,
můžete mi, prosím, některá poradit? Dnes jsem procházela internetové sekáče a napadlo mě, že bych to mohla taky zkusit. Našla jsem i velkoobchody, které dodávají tříděný textil ze zahraničí, máte s tímto některá zkušenosti? Znáte nějakého dodavatele, který dodává i netříděný textil, případně outlet? A se kterým typem máte lepší zkušenost? Pro otevření obchůdku budu zřejmě potřebovat živnosťák, který nemám, ale pokud bych si ho zřídila, budu moct dál pobírat mateřskou? Nebo je tu druhá možnost, jedna firma nabízí tzv. domácí prodej, na kterou nemusí být ŽL, nevíte o co jde? Je to firma TOMCAT.
Všem předem moc děkuji za rady na tolik otázek
, nemám totiž ještě jasnou představu, jak to udělat a zda je to vůbec reálné, takže každá rada či názor mě potěší. Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vydělávat si na živnosťák při rodičovské dovolené můžeš. Dnes není rodičovský příspěvek nijak ovlivňován výší příjmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem měla takový nápad,protože jsem měla dřív sekáček pro děti v kamenném obchodě.Ale vidím na netu, třeba na mimibazaru, kolik takových mamin dnes je. Takže si říkám, abych něco nenakoupila a pak mi to doma neleželo.Ono to totiž není nic levného ani ve velkoobchodech. A když navíc dnes vidím, jak je drahé poštovné(nejmenší za 37kč) tak bůhví, jestli se to vůbec vyplatí. Ona je to práce ty věci nafotit,popsat,nandat do počítače a pak jen čekat… jenže my na RD moc na výběr, bohužel, s výdělky nemáme… Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Evulinko,
tak přesně tohle se mi honí hlavou taky, abych nekoupila za 2tis. pytel oblečení a pak mi doma neleželo a bylo na prdlajs. Ale kdesi v nějaké diskuzi jsem právě četla, že dost mamin si tímto docela slušně přivydělává. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli to zkusit nebo ne. Zatím vyčkávám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit