Interrupce v Motole

Anonymní
7.8.22 09:39

Interrupce v Motole

Zdravím a raději anonymně…
Má tu někdo zkušenosti s interrupcí v Motole? Chtěla jsem si nechat vypsat žádanku od mé gynekoložky, ale ta je na 2 týdny na dovolené bez zástupu… V Motole mi nikdo telefon nebere, abych se zeptala. Je možnost tam jít na pohotovost a žádanku dostat tam? Byl jste někdo? Jak to probíhá?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17441
7.8.22 09:41

Interupce opravdu není případ pro pohotovost… žádanku napíše Tvůj gynekolog nebo jeho zástup. kam s ním půjdeš je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4556
7.8.22 09:45
@azaleila píše:
Interupce opravdu není případ pro pohotovost… žádanku napíše Tvůj gynekolog nebo jeho zástup. kam s ním půjdeš je tvoje věc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
7.8.22 09:51
@Anonymní píše:
Zdravím a raději anonymně…
Má tu někdo zkušenosti s interrupcí v Motole? Chtěla jsem si nechat vypsat žádanku od mé gynekoložky, ale ta je na 2 týdny na dovolené bez zástupu… V Motole mi nikdo telefon nebere, abych se zeptala. Je možnost tam jít na pohotovost a žádanku dostat tam? Byl jste někdo? Jak to probíhá?
Děkuji.

Můžeš i na pohotovosti nebo na gyn. oddělení nemocnice, ale nevím, jak v Motole. Jsem z druhého konce republiky a tady mají nemocnice v cenících pro samoplátce i vyšetření před interupcí, když někdo přijde bez žádanky. Je to hra o čas, zvlášť, kdybys chtěla pilulku. I když je to povolené až do 12.tydne, čím dřív tím líp, i z hlediska etiky.
Osobně bych nešla v neděli, ale nechala bych to na zítra na ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 09:54
@Pears206 píše:
Můžeš i na pohotovosti nebo na gyn. oddělení nemocnice, ale nevím, jak v Motole. Jsem z druhého konce republiky a tady mají nemocnice v cenících pro samoplátce i vyšetření před interupcí, když někdo přijde bez žádanky. Je to hra o čas, zvlášť, kdybys chtěla pilulku. I když je to povolené až do 12.tydne, čím dřív tím líp, i z hlediska etiky.
Osobně bych nešla v neděli, ale nechala bych to na zítra na ráno.

Děkuju :srdce:
Už mi to zvedli v Motole a prý žádanku nevypisují…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.22 05:29
@Anonymní píše:
Děkuju :srdce:
Už mi to zvedli v Motole a prý žádanku nevypisují…

Ahoj, byla jsi u nich pak na zákroku?

• Citovat
  • Upravit
3
7.10.22 19:18

Ja byla v motole na miniinterrupci a vse dopadlo skvele. jsem s motolem spokojena ve vsechn smerech a jinam bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
16.10.22 12:42

Je sympatické, že se neschováváš za anonym, tazatelku, která se dostala do nepříjemné situace neurážíš a citově nevydíráš a dalas jí informaci, kterou chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí