Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím
3.6 jsem podstoupila interupci. Jsem bez potíží a po kontrole bylo vše v pořádku.
Moje dcery do mě od včera hučí, že chtějí jít zítra na koupaliště. Je možné abych se mohla už aspoň trochu smočit v brouzdálku? V pátek budu mít konec šestinedělí.
Děkuji
Mno, já bych byla po jakémkoliv gynekologickém zákroku opatrné. Tak si smoč nohy, ale frndu měl v suchu.
Eticko-filosofický aspekt problému pomíjím, to je tvoje věc.
@ivvet píše:
Tak po kolena brouzdání a sprcha na osvěžení určitě neublíží
Moc děkuji.
O velké dcery mi ani tak nejde, ty si tam vyhrají samy, ale moje 5 letá do vody beze mě nepůjde a právě jsem si říkala, že brouzdálko tak nevadí, pokud tam samozřejmě nebudu vysedávat
Jenom nějaké to házení míče a tahaní na lehátku ![]()
No nevím, jestli je tak snadné si při kočkování v brouzdališti nesmočit spodek
Navíc malé to může uklouznout, ty ji budeš lovit, nebo to uklouzne tobě a budeš ve vodě ![]()
@pe-terka píše:
No nevím, jestli je tak snadné si při kočkování v brouzdališti nesmočit spodekNavíc malé to může uklouznout, ty ji budeš lovit, nebo to uklouzne tobě a budeš ve vodě
A myslíš, že těch zbylých 5 dní se může ještě něco stát? ![]()
@Anonymní píše:
A myslíš, že těch zbylých 5 dní se může ještě něco stát?
tak to netuším, s interupcí nemám osobní zkušenost (naštěstí). Ale třeba šestinedělí je takové nepřesně ohraničené, ne že šest neděl a šmytec…Navíc já do veřejných bazénů moc nechodím ani tak, kvůli hygieně - prochlazení, mykozy a podobně.
@pe-terka píše:
tak to netuším, s interupcí nemám osobní zkušenost (naštěstí). Ale třeba šestinedělí je takové nepřesně ohraničené, ne že šest neděl a šmytec…Navíc já do veřejných bazénů moc nechodím ani tak, kvůli hygieně - prochlazení, mykozy a podobně.
Dobrá, děkuji za názor. ![]()
Anonymne pochopitelne, ja jsem tedy sestinedeli po interupci dodrzela, dokonce jsem ho o nekolik týdnů protáhla, jistota je jistota, jeden zákrok mi stacil a byt tebou neriskuji
Samozřejmě, že šestinedělí s manželem dodržujeme, i vše co mi doporučili v nemocnici.
Jen, mě zarazilo když mi po zákroku řekli, dodržet minimálně 3 týdny, nejlépe 6.
Jde mi pouze o to, zda je možné jít i 5 dní před koncem 6 nedělí na koupaliště, jistěže bez koupání. Prostě, jen to smočení a nebo hraní s dcerou v brouzdálku.
Já se po miniinterupci koukala cca po 4 týdnech a v pořádku. Což samozřejmě neznamená že to tak bude vždy u všech, jestli chceš mít klid tak se po cestě na koupák stav v lékárně pro tampony pro těhotné - jsou něčím napuštěné a dovnitř se ti nic nedostane, používám teď v těhotenství.
K.
Moc děkuji. Ráno se stavím v lékárně a optám se na ty tampony.
Pokud už nekrvácíš tak bych klidně šla..
já měla místo šestinedělí jen třinedělí a pak už bylo vše oka..tak bych se toho nebála..pokud si smočíš spodek, po koupání osprchovat a nezustávat v mokrých plavkách..
Zdravím
3.6 jsem podstoupila interupci. Jsem bez potíží a po kontrole bylo vše v pořádku.
Moje dcery do mě od včera hučí, že chtějí jít zítra na koupaliště. Je možné abych se mohla už aspoň trochu smočit v brouzdálku? V pátek budu mít konec šestinedělí.
Děkuji