Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o radu. Máte zkušenost s interupcí na soukromé klinice někde v okolí Brna? Jak je velký cenový rozdíl soukromá klinika a nemocnice? Zjistila jsem, že jsem těhotná. Doma mám už dítě větší dítě. Můj partnerský život je trošku složitější. Jsem s partnerem můj exmanžel, s kterým jsme to dali zpět dohomady. Vztah máme velmi dobrý, ale já se na dítě necítím. Tak bohužel uvažuji o tomto zákroku ![]()
@Leni78 píše:
Interupce ne. To dítě chce žít. Za nic nemůže.
V okoli Brna bohuzel nic podobneho neznam, ale zkus kouknout na googl tam je informaci dost. Drzim palce at je vse tak jak ma byt ![]()
No ty tě tady ukamenují.. Jsou tu snažilky co by daly cokoliv otěhotnět.. A ty v dnešní době s tolika možnostmi ochrany si tu píšeš o radu kde to podstoupit, protože se na to necítíš
, no hlavně že jak to máš doma s ex složitý nebylo složitý s ním spát ![]()
@Leni78 @nicolle24
souhlasim s vámi! Kolik lidí si to miminko rádo vezme za vlastní…
@sali77 Ani nevím, jestli to dělají i jinde než v nemocnici…v nemocnici je to zákrok na půl dne, takže se to nikdo z příbuzných nedozví, pokud tam teda nepracuje…možná nějaké CAR, které se zbývá i běžnou gynekologií by na to mělo podmínky a mohlo to dělat…
,to bys asi zjistila na jejich stránkách, případně dotazem na recepci
Každopádně si to dobře rozmysli… ![]()
Zkus proskoumat nemocnice v okolí
A nebo se optat svého gynekologa.
Gynekolog ti určitě dá navýběr nějakou nemocnici, kde zákrok podstoupíš, tak se rovnou můžeš optat na cenu a jaká nemocnice vlastně celkově je, určitě nebudeš první ani jediná kdo se na to optá.
Jinak gynekolog určitě poradí, pokud se pro rozhodneš pro interupci. Když jsem volala doktorce že mám pozitvní těhotenstký test tak se mě sestra ptala jestli je těhotenství chtěné, dost mě to zarazilo a přišlo mi to nevhodné když jsem se modlila abych otěhotněla ale asi se ptají aby to mohli řešit rychle a jestli se to tak dá říct „šetrně“
@blorchi a zakladatelka už se v názvu ptá „Interupce - ano?“, tak jí odpovídáme. Je i jiná možnost ale nikdo jí tu nic nenutí jen píšeme názor a nikdo nesoudí
V Brně je to Gyn-line na Kolišti, platila jsem 4500 ale je to skoro dva roky, jeden den objednání, a odběr krve, a za 2 dny zákrok, v 8 jsem přišla, přede mnou dvě ženy, šla jsem na sál, během 15 minut zpět, a dvě hodiny ležet pak s doprovodem domů
Nemáš strach, že když se to tvůj ex dozví, že si byla těhotná a dala jeho dítě pryč, že v tom případě u něj klesneš v očích a vztah zas půjde pod kytičky a nakonec nebudeš mít ani partnera ani dítě? ![]()
Jinak interupce ano X ne je to tvá věc, musíš se rozhodnou jen ty sama
,