Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co potratová pilulka? Jen mne napadá, ze covid může byt zdravotni kontraindikaci k provedení zákroku.
@VilaAnalka píše:
Vem kdyztak pletaci jehlici, mozna budes mit pak nejaky komplikace, ale na to neumres. Ovsem narozdil od ditete, ze.
Na to může zemřít celkem pravděpodobně. Jsi hloupá.
@peclen píše:
A co potratová pilulka? Jen mne napadá, ze covid může byt zdravotni kontraindikaci k provedení zákroku.
Není i u ní nutnost zůstat pod dozorem v nemocnici?
@VilaAnalka píše:
Vem kdyztak pletaci jehlici, mozna budes mit pak nejaky komplikace, ale na to neumres. Ovsem narozdil od ditete, ze.
ona se chystá zabít dítě pletací jehlicí?
@me57h píše:
A je velký problém si to nechat?
Co bláznis, třeba by to byla holka.
@karkarka píše:
Co bláznis, třeba by to byla holka.
Já snad někdy řekla něco špatného o holkách?
@me57h píše:
Já snad někdy řekla něco špatného o holkách?
jo, pořád nadáváš na své dvě dcery, a to je divné, jsou z půlky tvoje geneticky a vychovala jsi je také ty
takovou nenávist k vlastním dcerám jsem ještě neviděla
@stinga píše:Říká vám něco pojem „konstruktivní kritika“?
jo, pořád nadáváš na své dvě dcery, a to je divné, jsou z půlky tvoje geneticky a vychovala jsi je také ty
takovou nenávist k vlastním dcerám jsem ještě neviděla
@me57h píše: Říká vám něco pojem „konstruktivní kritika“?
ha ha ha, tak o tu se od tebe fakt nejedná
@peclen píše:
Pochybuju, jak říkám, na Bulovce to neřešili a brali všechny.
@hospodki píše:
Pochybuju, jak říkám, na Bulovce to neřešili a brali všechny.
Jenže on je rozdíl neodkladný zákrok a odložitelný…
@VilaAnalka píše:
Vážně je toto nutné? Chováš se jak příbuzná obyvatel kurníku. Já osobně si třeba také nedovedu představit, dát dítě pryč, ale nevíme v jaké situaci zakladatelka je, nevíme o ní nic a i kdyby, není na místě jí soudit, zeptala se, je slušná…
Zakladatelko, težko říct, ale počítej spíše s tím, že tě nevezmou. Ale nejjistější bude do nemocnice zavolat, ono teď to vše je takové zvláštní a všude platí něco jiného. Pokud tě tlačí čas, zkus třeba i více pracovišť, pokud ne (rozuměj do 12tt je ještě čas) pak se zeptej, za jakých podmínek můžeš nastoupit a dle toho postupuj dál (naplánuj kontrolní test nebo co ti řeknou)
@me57h píše: Říká vám něco pojem „konstruktivní kritika“?
Ano, říká, ale z tvé strany se o konstruktivní kritiku nejedná ani náhodou.
@VilaAnalka ty sis dělala jehlicí lobotomii, viď?