Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravim, chci se zeptat myslíte ze mě vezmou na interupci když mám covid bohužel mi přišel test a jsem pozitivní tak teď nevím jestli mě vezmou
Byl jsem na revizi na Bulovce začátkem listopadu, měli tak porody i revize s covidem. Bavila jsem se se sestřičku
Zavolej tam a zeptej se, bude tě to stát míň času než tahle diskuze. Počítej ale, že ne. Zákroky na přání se pozitivním nedělají.
@me57h píše:
A je velký problém si to nechat?
Kdyby si to chtěla nechat, tak to asi neřeší nemyslíš?
@Janli píše:
Zavolej tam a zeptej se, bude tě to stát míň času než tahle diskuze. Počítej ale, že ne. Zákroky na přání se pozitivním nedělají.
Dost bych se divila, kdyby to nebylo možné. Je na to ze zákona právo do 12 týdne, takže nemožnost jej v tomto období podstoupit by podle mne znamenalo omezení na tomto právu. Pokud by s tím doktoři měli problém, obrátila bych se na právníka, ale nejdřív bych obvolala více míst. Předpokládám, že se přístup bude lišit.
@me57h Pokud se zakladatelka rozhodla pro potrat, je zbytečné jí navrhovat, aby si dítě nechala. Má jistě své důvody.
Příspěvek upraven 18.12.20 v 15:58
@malosa píše:
@lleennttiillkkaa Pokud se zakladatelka rozhodla pro potrat, je zbytečné jí navrhovat, aby si dítě nechala. Má jistě své důvody.
a proč to píšeš mě? Já se zakladatelky zastala.
@malosa jenže jí nikdo nebrání, jen ho podstoupí o čtrnáct dní později.
@Janli píše:
Interupce není plastika nosu. Na to by se toto nemělo vztahovat.
Pro zakladatelku. Pokud jsi nyní do 10tt tak ti můžou říct, že tě objednají až za 14 dní, aby to měli jednodušší. Pokud jsi v době, kdy bys do 12tt už to nestihla, tak by tě měli vzít i jako pozitivní. Hlavně jim to nezatajuj, to je nejdůležitější.
Vem kdyztak pletaci jehlici, mozna budes mit pak nejaky komplikace, ale na to neumres. Ovsem narozdil od ditete, ze.
Zdravim, chci se zeptat myslíte ze mě vezmou na interupci když mám covid bohužel mi přišel test a jsem pozitivní tak teď nevím jestli mě vezmou