Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Si vubec normalni? Precti si po sobe, jak reagujes.
Jeste nekoho narknes, ze zavidi. Tady je neco k zavideni? Asi tezko.
@Kelsey píše:
Si vubec normalni? Precti si po sobe, jak reagujes.
Jeste nekoho narknes, ze zavidi. Tady je neco k zavideni? Asi tezko.
To je zbytečný, tady nemá smysl reagovat…ani stopa sebereflexe…
Krista pána.. Tak si nech udělat sterilizaci, když imrvére řešíš potraty po císařích.. Hrozné toto.. ![]()
Zas jedna pěkná sonda do jiné sociální bubliny.
Nepochopím, že takhle někdo žije ![]()
Může se to stát každému a některým se to holt stává častěji než jiným… ![]()
Tady na miminu si ženský pletou antibiotika a antikoncepci, evidentně. a ještě jim přijde normální chodit na interrupce, jak do obchodáku pro rohlíky. A nejlépe zadara. ![]()
@Kelsey som normalna
prosim ta nerozculuj sa alebo mas potrebu tu niekoho branit? Ta ktora zavidi sa ubrani aj sama… Pise ze nesukej.. Asi nesuka ona. Tak zavidi A mam brat antikoncepci beru!!! Co je na tom nenormalne??? Nerobte zo seba prvotriedne svate najlepsie najslusnejsie zeny.. Take neexistuju… Ste si moc iste ze ked budete btar antikonc neotehotnetie nech sa paci ja vam ten nazor neberiem. Pytala som sa na nieco ine a nie ta to ci sukat alebo nie a ako. Rypalky sa najdu vsade hlavne tie najrozumnejse
@mamina2017 píše:
Tady na miminu si ženský pletou antibiotika a antikoncepci, evidentně. a ještě jim přijde normální chodit na interrupce, jak do obchodáku pro rohlíky. A nejlépe zadara.
Antibiotika a antikoncepce…??? Vysvetlenie???
@mamina2017 píše:Antibiotika a antikoncepce…??? Vysvetlenie???
Tady na miminu si ženský pletou antibiotika a antikoncepci, evidentně. a ještě jim přijde normální chodit na interrupce, jak do obchodáku pro rohlíky. A nejlépe zadara.
@Elin29 píše:
Krista pána.. Tak si nech udělat sterilizaci, když imrvére řešíš potraty po císařích.. Hrozné toto..
Příspěvek upraven 25.08.20 v 22:21
Neztrapňuj se, prosím tě.
Tvůj písemný projev je unikátně otřesný, stejně jako ten pokus o češtinu, fakt to jde poznat.
Příspěvek upraven 17.08.20 v 15:54
@mamina2017 dockam sa vysvetlenia ako si mozem pliest tie prasky? Alebo si chcela byt len za chytru???
@MrsNorris vidis niekde ze pisem cesky!!! Prosit ma fakt nemusis moja… Ci sa strapnujem alebo nie nechaj na moj pocit.. Neide o tvoju osobu cize ked sa strapnujem ja teba to mrziet nemusi.
@mamina2017 este nieco ta trapi draha???