Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne se to stalo jednou na dovce, bylo mi 14..bylo taky vedro, a najednou jsem zacala silne krvacet, ze jsem nestihala menit pomucky pomalu a den prolezela na pokoji. Dalsi dny po ms zadna stopa a ani spineni.
@Peggy54
A další ms byla už pravidelna? Nebo problémy pretrvavaly? Případně, jak si to řešila? ![]()
@Anonymní píše:
@Peggy54
A další ms byla už pravidelna? Nebo problémy pretrvavaly? Případně, jak si to řešila?
Dalsi mesice byly v norme, a nikdy se to uz neopakovalo
@Peggy54a má to cenu řešit s doktorem? Jednou se mi stalo, že místo mých obvyklých 6 až 7 dnů jsem měla ms jenom 3, ale další měsíce zase v pořádku. Tak mevim
![]()
@Anonymní píše: @Peggy54a má to cenu řešit s doktorem? Jednou se mi stalo, že místo mých obvyklých 6 až 7 dnů jsem měla ms jenom 3, ale další měsíce zase v pořádku. Tak mevim![]()
Ja bych to neresila, ja pred antinou taky mela obvykle krvaceni jen 3 dny a pak spineni, co zvladly intimky. Ja bych neresila kdyz na prohlidce bylo vse ok. A pokud te to trapi tak si nech ha napsat ![]()
@Peggy54
Už mi ha nabízel, ale já ji mít nemůžu kvůli problémů se srazenim krve. Trápí mě to, ale fakt nevím ![]()
Já mám stejný problém. Jen se mi to stalo již druhý měsíc. Vůbec nevím co s tím a na gyndu jít nechci…
nejaka ráda?
Ahoj, jen takový dotaz.
15.-18.11. jsem měla MS, 27.11. ovulaci,,,MS" dorazila 9.12. ale byla velmi slabá a dnes jen špinění. Je možné, že bych byla těhotná?
Může to být jen obyčejný error. Pokud jsi byla nedávno na gyndě a bylo vše ok, tak bych to neřešila a počkala bych, jak to bude probíhat příští měsíc. Dost možná se ti zítra nebo během noci zase spustí (potvora si občas dělá, co chce, kór v tomto věku).
Ale jen pro jistotu, se sama zamysli nad tím, jestli náhodou tu menstruaci nemýváš třeba hodně bolestivou. Bolestivá menstruace + krvácení mezi cykly nebo jiné divné menses věci, jsou vždy důvodem k tomu, to řešit.
Pěkný večer holky, mám na vás prosbu. Je mi 17 let, HA neberu, sex jsem také neměla. Jenom jsme s přítelem masturbovali. Takže těhotenství vyloučeno. I přesto mám zvláštní menstruaci, včera rano mi začala zcela běžně ( o jeden den později), do večera to vypadalo jako normální menstruace s mírným bolestmi a dnes není ani památky po menstruaci. Prostejako kdyby v noci stopka.
Máte a tím nějakou zkušenost nebo máte pro mě radu? Před cca 3 měsíci jsem byl na týdne a vše bylo v pořádku. Děkuji ta odpovědi