Interupce po opakovaném císaři

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Floresita
17.8.20 13:16

Interupce po opakovanim cisaru

Ahojte. Mam informaciu o tom ze po 2 cisar. rezoch je interupce hradena poistovnou. V roku 2015 som bola na interupci a byla taky uz po 2 cisarskych a platila som ????‍♀️ Nevie niekto nieco o tom? Dakujem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.8.20 13:20

Tohle si zjisti u sveho Dr. nebo pripadne na pojistovne, jestli to proplaci, kdyz to mas oduvodnene CS.
Ale myslim si, ze je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
17.8.20 13:26

Co o tom vím, tak 2 CS nejsou indikací k ukončení těhotenství. Takže nebude důvod dělat ji bez placení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
17.8.20 13:31

Kolegyně má po třech CS, na interrupci byla začátkem července a platila normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.20 13:34

Po dvou sekcích je možné provést zdarma sterilizaci, pokud je to při prováděné sekci. Interupci pojišťovna proplatí pouze, pokud je těhotenstvím ohrožen život matky. Ale k tomu je potřeba závažnější diagnóza než dva císaře. Platit si to budeš sama. Pořiď si pořádnou antikoncepci nebo nešukej… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1884
17.8.20 13:35

Taky si myslim, ze 2 sekce nejsou duvod k tomu, aby se dalsi těhotenství ukoncovalo. Kdyz jsem cekala 3ti dite, neplanovane, s 5M holkou za zadkem, tak mi doktor ani o ukonceni nerikal (ze by to treba po 2sekcich bylo rozumnejsi, jeste s tak malym odstupem). Ale pri 3 sekci mi udelali zdarma sterilizaci. Z toho usuzuju, ze 3 sekce jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koroptev12
17.8.20 13:44
@Janli píše:
Po dvou sekcích je možné provést zdarma sterilizaci, pokud je to při prováděné sekci. Interupci pojišťovna proplatí pouze, pokud je těhotenstvím ohrožen život matky. Ale k tomu je potřeba závažnější diagnóza než dva císaře. Platit si to budeš sama. Pořiď si pořádnou antikoncepci nebo nešukej… :roll:

Sterilizace pri sekci je například v naší nemocnici/porodnici hrazena. Je to levnější než čistě jen sterilizace, ale placené.

• Citovat
  • Upravit
Floresita
17.8.20 13:57

@Janli nezavid😉

• Citovat
  • Upravit
Floresita
17.8.20 14:03

Dr napisala do zadosti ze z zdrav. duvodu

Příspěvek upraven 25.08.20 v 22:24

• Citovat
  • Upravit
Floresita
17.8.20 14:06

@Aspera Kazdy dr to vidi inac. Ten kdo mi vypisal ziafost mi tam napisal zo zzdrav. dovodov. V nemocnici zas nevedeli. Vo vyhlaske to je napisane dnes som citala

• Citovat
  • Upravit
Floresita
17.8.20 14:13
@Aspera píše:

Příspěvek upraven 25.08.20 v 22:25

• Citovat
  • Upravit
14602
17.8.20 14:16

A ty to chceš zpětně nechat po pěti letech proplatit, nebo jdeš teď na další potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floresita
17.8.20 14:51
@Michelle_M píše:
A ty to chceš zpětně nechat po pěti letech proplatit, nebo jdeš teď na další potrat?

Riesim aktualne tehotenstvo

• Citovat
  • Upravit
5571
17.8.20 15:11
@Floresita píše:
Riesim aktualne tehotenstvo

takže budeš pokaždé chodit na interrupci a necháš si to zaplatit od pojištovny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floresita
17.8.20 15:14

@mamina2017 bozeee bozee na otazky odpoveda otazkou… Az to tak bude dam ti vediet nebooj moja

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa