Zkušenosti s interupcí v Thomayerově nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.26 12:29

Interupce Thomayerova nemocnice

Dobrý den,
má někdo zkušenost s interupcí v tomto zařízení? Nebudu tam čekat celý den? Psychicky bych to asi nezvládla. Máte kdyžtak doporučení na nějaké jiné, kde mi to udělají do druhého dne po kontrole?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35483
19.4.26 12:47

Do druhého dne ti to neudělají nikde, musíš mít předoperační vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
19.4.26 14:39

Tak zákrok je jednodenní, jen si musíš všechno zařídit předem. Předoperační atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
19.4.26 21:11
@JancaS84 píše: Více

Ahoj, píšeš nepravdu. Vůbec to takto neprobíhá, žádné předoperační a udělají to ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
19.4.26 21:12
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

příjdeš, udělá se UZ, odeberou krev, zaplatíš poplatek, půjdeš na pokoj, sepíše se souhlas, mezitím budou výsledky krve a jdeš na sál. Většinou jdeš na zákrok třeba za 3hodiny od příjmu a domů ten den. Pozor, nutný je doprovod - nepustí tě samotnou domů. Je to kvůli psychice i narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
19.4.26 21:14
@chs.jasmin píše: Více

Ok, tak to pardon. Nikdy sem na interupci nebyla. Myslela sem, že před každou anestezií musí být předoperační vyšetření pokud to samozřejmě není akutní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 21:15
@vokishka píše: Více

Měla jsem interrupci a neměla jsem předoperační - dostala jsem žádanku od gynekologa a s tou jsem šla na gyndu do nemocnice, tam mi dali termin za dva dny. Za ty dva dny jsem došla na 7ráno a ve 14hodin jsem odcházela domů.

• Citovat
  • Upravit
64914
19.4.26 21:47
@JancaS84 píše: Více

Taky jsem to předpokládala. Když jsem byla na odstranění myomu, kratičká narkóza, tak jsem to mít musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 21:51

@vokishka
Pan doktor mi řekl, ze mi předoperační udělají normálně tam v nemocnici. Spíš jestli pak ty výsledky třeba můžu vzít a jít jinam. Jinak já byla už několikrát na kolonoskopii v krátké narkóze a předoperační sem taky neměla.

• Citovat
  • Upravit
64914
19.4.26 21:57
@Anonymní píše: Více

Proč bys šla jinam, když ti udělají předoperační. Bude to v ceně, nebo bys to platila nějak zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty