Zkušenost s MUDr. Kristina Pitrová?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
12.4.26 11:26

Zkušenost s MUDr. Kristina Pitrová

Zdravím, máte někdo zkušenost s konzultací u doktorky MUDr. Kristiny Pitrové? Na instagramu má profil K doktorce zvesela a nabízí konzultace na podporu imunity. S dětmi jsem často doma kvůli nemocem, ale od září budu nastupovat do práce na plný úvazek a nebude jednoduché zůstat doma pokaždé, když začnou kašlat. S manželem se střídat nejde, bude to na mě. Je tu někdo, kdo konzultace u této paní doktorky absolvoval a mohl by napsat, jak to probíhalo? Nabízela dovyšetření dětí (s mladším jsme absolvovali i vyšetření na imunologii a nic se nenašlo), doplňky stravy, opatření? Jaký má přístup prakticky? Doplňky jsme zkoušeli různé. Imunoglukan, hlíváček, céčko, teď jedeme asi měsíc harmonelo, ale děti jsou zase nemocné… Samozřejmě mají denně čerstvé ovoce, chodíme ven, mají pohyb atd, ale všude se dozvím jen, že to musíme prostě vydržet. Co mi jako řeknou v práci, až budu 3 týdny doma s dětma?! Home office v mém případě není možný. Díky za zkušenosti s paní doktorkou, pokud někdo máte. A rovnou bych poprosila, abyste mi sem nepsali žádné doporučení na další produkty, které pomohli vám, těch mám ze všech stran dost a dost a další už stejně zkoušet nebudu. A ofenzivní reakce typu „tak se nediv“ si taky nechte prosím pro sebe, i když si to možná budete myslet, hejtů mám dost osobně. Díky za respektování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.4.26 20:32

Je to jen moje domněnka, ale myslím si, že tam bude hrát roli i tradiční čínská medicína, změna stravování atak. Zkušenost ale nemám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty