Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nevěděla jsem že HA snižuje orgasmus…já jí brala přes 10let a nikdy problém nebyl a není ani když jí neberu.
![]()
Jsem na tom stejně jako Eseta, u mě to, že někdy nemám orgasmus je vždy dáno spíš únavou nebo stresem, žádnými prášky nikdy. Nevím, co jsi brala, nechci to zlehčovat, ale zkus se od toho odpoutat a nemyslet na to, že ti to (možná) způsobovali ty léky… Udělejte si hezký večer a třeba se trochu opij, ať se víc uvolníš… ![]()
Tak tom mám stejně jako Eseta. Ani při HAK, ani po vysazení jsem s orgasmem, nebo s chutí neměla problém. a HA jsem brala cca 13 let. Možná by to fakt chtělo se více uvolnit, nebo zkusit něco nového.
Barča ![]()
Zkus cvičení, břišní tance pomáhají, Mojžíšovka neublíží, naopak…já jsem to teda měla v souvislosti s HA, orgasmus ano, ale chuť ne, tedy opačný problém a po vysazení se to už krásně spravilo (2 měsíce) samo, pomohly mi kapky od fa. Naděje z Jeřábu ptačího na vyrovnání hormonálního systému, nebo se Ti změnil způsob, jak „se udělat“ někomu to „vnitřně nejde“ a jde mu to jen venkovně. Zkoušej si sama na sobě různé způsoby, na břiše, v sedě, na zádech, vnitřně nebo venkovně..třeba to jde ¨nějak de, jen jinak než si zvyklá…zkoušeli jste všechno? ![]()
Zdravím.
Předem se omlouvám za anonymitu. Měla bych několika dotazů.
Za jak dlouho vám po vysazení léků, které snižují libido, způsobují anorgasmii (HA např.), vymizely potíže? V mém případě se tedy jednalo o jiné léky.
Jsem cca 3/4 roku po porodu, léky jsem vysadila a stále nic. Již nekojím, cyklus mám pravidelný. Je možné, že potíže mohou pramenit z prodělaného porodu (ochablé pánevní dno)?
Chuť na sex by byla, tím to ale bohužel končí.
Děkuji za případné odpovědi.