Intimní hygiena u dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.12 18:47

intimní hygiena

Nedá mi to a musím se zeptat mojí téměř 3 leté dceři je cíti přirození..(pyžmo) i po mytí používáme tedy na spodek jen vodu.chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s mycími geli pro intimní hygienu takhle malých dětí..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
15.1.12 18:50

Zkušenost nemám, ale dělá se i intimní mycí gel pro děti - třeba tenhle může být příjemný - Cannaderm: http://www.cannaderm.cz/…/robatko.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.1.12 19:31

segra koupala v hermanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
15.1.12 21:10

Nedoporucovala bych komercni myci gely pro intimni hygienu, pro dite uz vubec ne, spis bych hledala moznost prirodni alternativy (treba vyse zmineny hermanek).

• Citovat
  • Upravit
118
15.1.12 22:22

Atok dělá intimku pro děti.Mám jí koupenou, ale ještě jsem nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.1.12 22:32

Zkušenost nemám, ale znám tenhle http://www.lekarna.cz/…gel-100ml-1/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.12 11:59

Ahojky holky! Mycí gely určitě ne a v žádným případě žádné gely určené přímo k intimní hygieně! Jsou to věci určené pouze pro dospělé ženy, které mají úplně jiné prostředí než děti… Jinak více se toho dozvíte na www.mouseville.cz - po levé straně zadáte svůj e-mail a příjde vám odborný článek na téma hygieny u malých holčiček. Rádce chodí cca 1× týdně na různá témata, ale vše se týká jen těch našich nejmenších ;-) A pokud byste chtěly mít volný přístup do celé sekce Rádce, ke všem článkům, doporučuji provést kompletní registraci a při přihlášení se vám zobrazí celý Rádce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí