Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, slyšela jsem o produktech této firmy jenom samou chválu a tak bych si chtěla něco od nich objednat. Zjistila jsem, že na mimibazaru jsou některé krémy aj. až o Kč 100,– levnější, než kdybych si je objednala od ob. zástupců, kteří jsou uvedeni na stránkách Justu. Holky, které tomu rozumíte, jak je to možné a jestli třeba neudělám chybu, když si je objednám z mimibazaru. Moc děkuji za případné odpovědi
Just bych teda raději brala od ofiko prodejců. Nekupovala bych to na mimibazaru. Navíc prodejce by ti měl vysvětlit jak to používat a kdy - jsou an to školeni.
jo a já sama Just nedělám, takže to není žádná „podpora“ ![]()
Just je asi hodne dobrej, ale taky hodne drahej. Chtela jsem koupit Eukasol a tymianovej krem a nakonec jsem to nekupovala, radeji pouzivam rostlinne a esencialni oleje od Atoku. Vyjde to levneji, dyl vydrzi a funguje to stejne.
Mě jednou říkala prodejkyně kosmetiky Mary Kay, ať nic na netu- aukro, mimibazar- nekupuju. Většinou je to levnější proto, že je to buď prošlý nebo těsně před koncem expirace. Takže za mě, pokud do toho chceš investovat peníze, tak bych taky šla do ofiko prodejců. Jinak Just dělá moje sousedka, já jsem si od ní pár věcí vzala, je to dobrý, funguje to,ale je to PEKELNĚ drahý.
No, během let jsem získala dojem, že Just je hodně přeceněná značka, taková nafouknutá bublina. Jejich výrobky jsou hodně drahé a jak píše předchozí přispěvatelka, snadno nahraditelné něčím levnějším v odpovídající kvalitě. Mám doma Eucasol, je fajn, ale příště už ho nekoupím a zkusím Respiran od Dr. Popova, cena je opravdu dost jiná
.
Ahojky, prodávat tuto značku na internetu je zakázané. Člověk, který se stane poradcem toto podepisuje ve smlouvě. Zákazníkovi by to mohlo být vcelku jedno, ale tento člověk určitě není vyškolený jak psala Angel-X,aby Vám podal podrobné informace o samotném výrobku a jeho účincích jako ,ofiko' poradce, který prochází různými školeními od firmy. Ceny jsou vysoké na úkor kvality a např. koncentrace v lahvičce, ale tohle vám ,podvodný' prodejce těžko vysvětlí…hájím tuto značku, protože ji používám od doby co mám děti a lecjakým neduhům jsme daly nafrak…
Koupila jsem si od Justu šampon proti lupům, nemohla jsem se jich zbavit. Ani od Justu mi nepomohl, až potom nějakej z lékárny, ale už si nevzpomenu na název.
Co si opravdu hodně chválím, jsou esenciální olejíčky. Jsou silné, stačí pár kapek. S manželem jsme se naučili si dát kapičku na polštář a krásně se nám spí. zároveň pomáhají při nachlazení, ucpaný nos během chvilky uvolní. Jo a manža míň chrápe od doby, kdy si je kape na polštář. ![]()
Ja kupuju na tom MMB a bez problemu.Nikdy nic nebylo tesne pred expiraci atd..ja zas klidne nahradim jejich nehorazne drahe esencialni oleje,za oleje od Saloosu,taky 100% prirodni,takze „tea tree jako tea tree“..zas jsem doslöva zavisla na Eukasolu,nic s naprosto stejnou vuni neni nebo jsem teda na nic nenarazila.Vydrzi opravdu dlouho,pouzivase hlavne v zimnim obdobi,takze ty tri stovky ob rok klidne dam
..
Levandulovy a timianovy krem - super vyrobky,taky nevim o konkurencnich vyrobcich jine znacky.
Já just moc neznám, kamarádka měla měsíčkovej krém a ten mi tak moc voněl, že přemejšlím, že si ho pořídím. Chtěla jsem i eukasol, ale namíchala jsem si vlastní z éterických olejů, kterých mám doma hromady.
éterické oleje je určitě lepší kupovat jinde, dobré a kvalitní jsou od firem nobilis, eoné, salus jednu dobu nebyl moc dobrý, ale slyšela jsem že teď některé esence jsou moc dobré. Já jsem spokojená s primaverou. Teatree olej je taky dobrý z lékárny od australian body care.
Eemii: i mezi 100% přírodními oleji jsou různé kvality.
Honzuovka píše:
Koupila jsem si od Justu šampon proti lupům, nemohla jsem se jich zbavit. Ani od Justu mi nepomohl, až potom nějakej z lékárny, ale už si nevzpomenu na název.Co si opravdu hodně chválím, jsou esenciální olejíčky. Jsou silné, stačí pár kapek. S manželem jsme se naučili si dát kapičku na polštář a krásně se nám spí. zároveň pomáhají při nachlazení, ucpaný nos během chvilky uvolní. Jo a manža míň chrápe od doby, kdy si je kape na polštář.
Na lupy byl nepřekonatelný Nizoral - byl na předpis (kdysi teda alespoň co si pamatuju) a děsně drahý …ale jak jsem byla v nácti letech tak mi opravdu zabral
Na mimibazaru je to zakázané prodávat, tak raději přímo přes poradce který ti poradí. Sama dělám poradce, takže vím o čem mluvím.
Výrobky Justu znám, měla jsem od nich už snad všechno. Jak říkají holky, Eucasol, tymiánový krém, měsíčkový krém, tea tree olej, pomeranč. olej, šampon tea tree a úplně nejlepší je slézová pěna na umývání, koupím jí 1-2× do roka, stojí sice hodně, ale já už mám slevy u poradkyně 25%, takže mě se určitě vyplatí a nesvědí mě pokožka, nejlepší výrobek a určitě zaplatím méně za rok než ostatní, co kupují gely v drogerce.
Já používám od Justu tymiánový krém a eucasol a jsem moc spokojená.Malé tymiánový krém mockrát pomohl při nachlazení a rýmě.
![]()
Na co je ta Slézová koupel konkrétně?
http://www.just.cz/…i_rada/k5190
To je pěna, kterou se umýváte, místo sprchového gelu. Vydrží mi fakt půl roku, někdy i déle. Záleží, kolik si jí dávám. Stojí kolem 700 Kč mám dojem, ale já mám slevu, takže mě vyjde přes 500.
tabitta píše:
Také mohu tuto kosmetiku vřele doporučit. Dělám poradce a šla jsem do toho jen proto, že jsem ji předtím znala a používala. Ráda zodpovím jakékoliv otázky ohledně této kosmetiky.
Ahojky chci se zeptat, jestli je možné 11 měs.dítě umývat slézovou pěnou? Děkuji.