Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
ráda bych Vás poprosila o zkušenosti s používáním intimní hygieny. V poslední době mě trápí porad dokola vaginální obtíže. Přemyšlím, že začnu uzivat primo intimní kosmetiku - sprchovy intimní gel. S čím máte dobré zkušenosti, prosím?
děkuji ![]()
Lactacid pharma. Koupis v lekarne. Dela se i primo antimykoticky a antibakterialni.
Ja mam obyc intimní gel z lidlu, celkem fajn za tu cenu. Ve srovnani s klasickym mydlem je to tisic a jedno.
Taky doporucuji uriage gel a na leto i intimni mlhu do kabelky
Pouzivam od puberty Lactacyd a nikdy jsem nemela zadne problemy ![]()
Me vyhovoval Saforelle, plus ubrousky, ty jsou uplne uzasne, lepsi jsem nemela… da se sehnat v lekarne, spis ale na objednavku nebo eshop… pak tusim nejaky Lactacyd, snad sensitive? Ted nevim…
Za mě je jasná jednička Saforelle
!! Používám už léta.. předtím mě trápily vag. problémy relativně často a ted bez problémů! Je to francouzská kosmetika a kupuje se v lékárnách, nebo tady: http://saforelle.cz/
![]()
@Adri_jana_A píše:
Ahoj holkyráda bych Vás poprosila o zkušenosti s používáním intimní hygieny. V poslední době mě trápí porad dokola vaginální obtíže. Přemyšlím, že začnu uzivat primo intimní kosmetiku - sprchovy intimní gel. S čím máte dobré zkušenosti, prosím?
děkuji
pokud nechces mit potize, tak pouzivej POUZE TEPLOU VODU. Cokoliv jineho narusuje mikrofloru pochvy, ktera se pak nemuze branit.