Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych tedy nikam nejela, co by se ti tam asi tak mělo dělat ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky jsem v 19 TT. A dneska se mi neco udelalo na pipce. Nevim nevidím si tam. Přítel říka že nežid. Ale co kdyz je to neco víc. Jeli by jste s tím na pohotovost? ja fakt nevim mam strach aby to nebylo neco jineho.
Kvůli vřídku bych na pohotovost určitě nejela.Vem zrcádlo a mrkni.Bolí tě to na omak?
Pokud tě to nějak nebolí,nepálí,neštípe určitě bych na pohotovost nejela.Může to byt opravdu jen ten nežid
,taky se mi jednou udělal ![]()
Já měla asi něco podobného, jako zvenku na vnějším pysku
, ale porodila jsem a nemám to tam, nechala jsem to být, styděla jsem se zeptat doktora
Tipla bych, že se jedná o bradavičku.
Může to být třeba jen beďárek, to se mi stávalo ještě před těhu, každopádně miminku nic nehrozí. ![]()
Může se ti tam zanítit žlázka, vypadá to pak jako beďar, bolelo by to na dotek, ale nic to není, neboj
Mě se takhla „zanicuje žlázka“ občas. Na vnitřní straně pysku je pod kůží cítit boulička dost bolestivá. Na pohled nic znát není. Za pár dní to zmizí.
Genitální opar je dost bolestivý-bohužel jsem to zažila.Nejdřív to jsou malinakté pupínky nepříjemné na dotek a pak když prasknou,tak je to ňamka… ![]()
Já měla asi něco podobnýho. Na gyndě jsem na to dostala nějaký čípky s tím, že je to z výtoků. Čípky pomohly a od tý doby se to už neopakovalo.
Ahoj holky jsem v 19 TT. A dneska se mi neco udelalo na pipce. Nevim nevidím si tam. Přítel říka že nežid. Ale co kdyz je to neco víc. Jeli by jste s tím na pohotovost? ja fakt nevim mam strach aby to nebylo neco jineho.