Intimní problém

Anonymní
5.1.12 19:09

intimní názor?

Ahoj holky jsem v 19 TT. A dneska se mi neco udelalo na pipce. Nevim nevidím si tam. Přítel říka že nežid. Ale co kdyz je to neco víc. Jeli by jste s tím na pohotovost? ja fakt nevim mam strach aby to nebylo neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2711
5.1.12 19:10

na pohotovost ne, spíš zítra na gyndu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305

a co se mrknout zrcatkem?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749

Já bych tedy nikam nejela, co by se ti tam asi tak mělo dělat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.1.12 19:11
Anonymní píše:
Ahoj holky jsem v 19 TT. A dneska se mi neco udelalo na pipce. Nevim nevidím si tam. Přítel říka že nežid. Ale co kdyz je to neco víc. Jeli by jste s tím na pohotovost? ja fakt nevim mam strach aby to nebylo neco jineho.

Kvůli vřídku bych na pohotovost určitě nejela.Vem zrcádlo a mrkni.Bolí tě to na omak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480

Pokud tě to nějak nebolí,nepálí,neštípe určitě bych na pohotovost nejela.Může to byt opravdu jen ten nežid :-D,taky se mi jednou udělal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
jjaneck píše:
a co se mrknout zrcatkem?:)

zrcátko to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 19:18

Já měla asi něco podobného, jako zvenku na vnějším pysku :oops: , ale porodila jsem a nemám to tam, nechala jsem to být, styděla jsem se zeptat doktora :oops: Tipla bych, že se jedná o bradavičku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 19:19

Může to být třeba jen beďárek, to se mi stávalo ještě před těhu, každopádně miminku nic nehrozí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5.1.12 19:25

Já umřu smíchy!!!! prej na pipce!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.1.12 19:36

Může se ti tam zanítit žlázka, vypadá to pak jako beďar, bolelo by to na dotek, ale nic to není, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.1.12 20:07

Mě se takhla „zanicuje žlázka“ občas. Na vnitřní straně pysku je pod kůží cítit boulička dost bolestivá. Na pohled nic znát není. Za pár dní to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.1.12 20:17

Nemůže to být genitální opar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
5.1.12 20:29

Genitální opar je dost bolestivý-bohužel jsem to zažila.Nejdřív to jsou malinakté pupínky nepříjemné na dotek a pak když prasknou,tak je to ňamka… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helina2
5.1.12 20:56

Já měla asi něco podobnýho. Na gyndě jsem na to dostala nějaký čípky s tím, že je to z výtoků. Čípky pomohly a od tý doby se to už neopakovalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa