Krvácení po šestinedělí

Anonymní
4.1.12 20:24

Krvácení po śestinedělí

Hezký večer,

v říjnu jsem rodila císařským řezem, po dvou dnech vyvolávání zjistili, že hlavička neprojde a tak po 46 hodinách v kontrakcích a bolestech mi tedy udělali císaře (ale to je zase jiná kapitola).. Ale prǒc to říkám.. Šestinedělí probíhalo v pohodě a asi 14 dní před koncem šestinedělí jsme s manželem nevydrželi a spali jsme spolu.. Pak už jsme to moc neřešili a spali spolu ješte asi třikrát.. Nic mě nebolelo, nekrvácela jsem, vše ok.. Po konci šestinedělí jsem šla na kontrolu, doktor řekl, že vše je v pořádku a napsal mi antikoncepci.. Asi po 10 dnech užívání antikoncepce jsem začala krvácet.. Myslela jsem si, že je to menstruace, že se třeba tělo rovná, jeňze to nebyla krev jako u menstruace, ale taková jako v šestinedělí.. Později ze mě vypadl i takový tvrdý světlý kus, no připadalo mi to, jako bych potratila.. Myslíte že je to možné, nebo jaký by mohl být důvod k tomu, že jsem měla „znovu“ šestinedělí ??? Děkuji… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
4.1.12 21:28

Ahoj tak nepočítám to, ale samovolný potrat to klidně být mohl (při SP jsem měla krev jako tehdy v šestinedělí-taky akutní SC mimochodem). Já teda po nasazení antinoncepce krvácela až dokud jsem jí nevysadila. Zkusily jsme s DR dvě -pro kojící a pak už normoš a u obou jsem krvácela nepřetržitě. Na barvu krve si už nepamatuju. Teď neberu nic a je mi hej, cyklus jak hodinky, prostě pohoda.

Asi je to na pokec s Gynekologem :think: Možná ti jen nesedí HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 21:34

Děkuji za radu .. Já jsem HA brala stále dál jestli to nepřejde.. A přešlo, zatím, dnes už celý den nekrvácím tak nevím zda ještě chodit k doktorovi ??

• Citovat
  • Upravit
720
4.1.12 21:42

Prosím Tě můžeš mi prozradit, co to máš za antikoncepci? Jen ať třebas vím, co nechtít… za 14 dní mi končí právě šestinedělí a právě o HA přemýšlím… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
4.1.12 21:53

ahojky já taky krvácela po 6 needělí při nasazení HA (rodila jsem normoš) a byla jsem u Dr. která mi řekla že se to stává že tělo se ještě dočišťuje a zezačátku HA to prej neudrží že tam chodí ženský který maj ms 3 měsíce a až pak se jim to upraví a dala mi noretisteron na posílení HA na 15 dní a druhý den už to přešllo a od tý doby vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 22:04

Beru YAZ, stojí cca 1000 Kč .. ;) .. Tak krvácení dnes přeslo tak snad už bude klid, jen mě zmátlo, že to byly očistky… :-O když už 14 dní Před koncem šestinedělí nic…

• Citovat
  • Upravit
1
9.1.12 20:20

Zdravím. jsem už skoro osm měsíců po porodu a pořád každý den krvácím. a jak to tu, tak čtu, tak opravdu je to příčina antikocepce? brala jsem prášky pro kojící matky a ted už dva měsíce jsem zkusila injekci pro kojicí matky,ale pořád krvácím. a už nevím co stím dělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.1.12 21:13
Aďulak píše:
Zdravím. jsem už skoro osm měsíců po porodu a pořád každý den krvácím. a jak to tu, tak čtu, tak opravdu je to příčina antikocepce? brala jsem prášky pro kojící matky a ted už dva měsíce jsem zkusila injekci pro kojicí matky,ale pořád krvácím. a už nevím co stím dělat… :roll:

ahojda určo bych si radči zašla na gyndu aby tě pro jistotu prohlídli a třeba ti daj na 14 dní taky hormony a zlepčí se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.10.16 13:22

Přípojím se k otázce v pondělí my skončila šestinedělní už asi tři tydny nekrvacím ani nešpiním až včera večer jsem začala z ničeho nic krvacet a to ted to nepřestalo co to muže být? Jinak jsem celou dobu nekojila a na menstruaci je čas myslím děkují za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí