Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak nepočítám to, ale samovolný potrat to klidně být mohl (při SP jsem měla krev jako tehdy v šestinedělí-taky akutní SC mimochodem). Já teda po nasazení antinoncepce krvácela až dokud jsem jí nevysadila. Zkusily jsme s DR dvě -pro kojící a pak už normoš a u obou jsem krvácela nepřetržitě. Na barvu krve si už nepamatuju. Teď neberu nic a je mi hej, cyklus jak hodinky, prostě pohoda.
Asi je to na pokec s Gynekologem
Možná ti jen nesedí HA
Děkuji za radu .. Já jsem HA brala stále dál jestli to nepřejde.. A přešlo, zatím, dnes už celý den nekrvácím tak nevím zda ještě chodit k doktorovi ??
Prosím Tě můžeš mi prozradit, co to máš za antikoncepci? Jen ať třebas vím, co nechtít… za 14 dní mi končí právě šestinedělí a právě o HA přemýšlím… Děkuji
ahojky já taky krvácela po 6 needělí při nasazení HA (rodila jsem normoš) a byla jsem u Dr. která mi řekla že se to stává že tělo se ještě dočišťuje a zezačátku HA to prej neudrží že tam chodí ženský který maj ms 3 měsíce a až pak se jim to upraví a dala mi noretisteron na posílení HA na 15 dní a druhý den už to přešllo a od tý doby vše ok ![]()
Beru YAZ, stojí cca 1000 Kč ..
.. Tak krvácení dnes přeslo tak snad už bude klid, jen mě zmátlo, že to byly očistky…
když už 14 dní Před koncem šestinedělí nic…
Zdravím. jsem už skoro osm měsíců po porodu a pořád každý den krvácím. a jak to tu, tak čtu, tak opravdu je to příčina antikocepce? brala jsem prášky pro kojící matky a ted už dva měsíce jsem zkusila injekci pro kojicí matky,ale pořád krvácím. a už nevím co stím dělat… ![]()
Aďulak píše:
Zdravím. jsem už skoro osm měsíců po porodu a pořád každý den krvácím. a jak to tu, tak čtu, tak opravdu je to příčina antikocepce? brala jsem prášky pro kojící matky a ted už dva měsíce jsem zkusila injekci pro kojicí matky,ale pořád krvácím. a už nevím co stím dělat…
ahojda určo bych si radči zašla na gyndu aby tě pro jistotu prohlídli a třeba ti daj na 14 dní taky hormony a zlepčí se to ![]()
Přípojím se k otázce v pondělí my skončila šestinedělní už asi tři tydny nekrvacím ani nešpiním až včera večer jsem začala z ničeho nic krvacet a to ted to nepřestalo co to muže být? Jinak jsem celou dobu nekojila a na menstruaci je čas myslím děkují za rady
Hezký večer,
v říjnu jsem rodila císařským řezem, po dvou dnech vyvolávání zjistili, že hlavička neprojde a tak po 46 hodinách v kontrakcích a bolestech mi tedy udělali císaře (ale to je zase jiná kapitola).. Ale prǒc to říkám.. Šestinedělí probíhalo v pohodě a asi 14 dní před koncem šestinedělí jsme s manželem nevydrželi a spali jsme spolu.. Pak už jsme to moc neřešili a spali spolu ješte asi třikrát.. Nic mě nebolelo, nekrvácela jsem, vše ok.. Po konci šestinedělí jsem šla na kontrolu, doktor řekl, že vše je v pořádku a napsal mi antikoncepci.. Asi po 10 dnech užívání antikoncepce jsem začala krvácet.. Myslela jsem si, že je to menstruace, že se třeba tělo rovná, jeňze to nebyla krev jako u menstruace, ale taková jako v šestinedělí.. Později ze mě vypadl i takový tvrdý světlý kus, no připadalo mi to, jako bych potratila.. Myslíte že je to možné, nebo jaký by mohl být důvod k tomu, že jsem měla „znovu“ šestinedělí ??? Děkuji…