Oddálení menstruace pomocí injekce

1210
2.1.12 20:53

Oddálení menstrulace pomocí injekce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat asi někdo máte zkušenosti s oddálením menstrulace pomocí injekce?Já mám jít 26.1.2012 do nemocnice a 27.12.2012 mě čeká operace.Co jsem si to počítala tak bych měla dostat v den operace menstrulaci,pan doktor mě řekl že operace nemůže být provedená když budu mít menstrulaci.Tak jsem přemyšlela že bych si ji nechala oddálit pomocí injekce ale nevím asi po té injekci ji dostanu dřív nebo o kolik dní pozdějc.S tím to vůbec nemám žádné zkušenosti.Antikoncepci neberu 2 roky že mě už neseděla i když jsem zkusila jinou tak mě taky nesedla.Sestřička mě řekla že kdybych to dostala v den nástupu tak by se operace posunula že by se to nějak udělalo.Tak nevím co je lepší asi ji oddálit injekcí nebo operaci odložit na druhý termín.Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
686
2.1.12 20:58

Ahoj,zajdi na gyndu,existuji prasky na oddaleni menstruace. Prasky se berou par dni pred ms a po vysazeni ji opet asi za 3 dny dostanes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
2.1.12 20:59

ahoj, zavolej si na gyndu a nech si předepsat prášky na posunutí MS, začnou se brát pár dnů před očekávanou MS a oddálíš ji jak dlouho bude třeba. Já jsem je měla 2× kvůli dovolené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneet
12.6.13 20:54

A od kolika let jsou tyto prášky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat