Menstruace po císaři bez kojení

3833
31.12.11 14:22

menstruace po sc bez kojení

Ahojky. Mám dotaz, spíš potřebuji radu zkušenějších. 7.11. jsem podstoupila císařský řez. Kojila jsem zhruba týden a půl, pak jsem přišla o mlíčko.. Očistky jsem měla 3 týdny.
19.12. Jsem končila šestinedělí. Nevíte, kdy mám očekávat menstruaci, když nekojím?? Docela mě zaráží, že ještě nedorazila. Doktor mi říkal, že by měla přijít maximálně do měsíce po tom, co jsem přestala kojit. Ale to už dávno bylo…
Mám strach z dalšího těhu… Sex už znova provozujeme od zkončení očistků. Dáváme si ale POZOR!! Tak nevím… Nebránila bych de druhému mimi, ale mám strach, že kdyby náhodou, tak mě takhle brzy budou nutit na potrat a to bych psychycky neunesla… :,( Děkuji za každý názor a zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
31.12.11 14:32

Já nekojila, ale sem tam něco odstříkala až jsem o mlíko přišla úplně. Očistky jsem taky měla tak ty 2-3 týdny 5t po porodu se dostavila MS a krvácela jsem 10 dní. Pozor si dávat můžete, ale otěhotnět můžeš, bylo by lepší se nějak chránit, já si hned po skončení MS nechala napsat HA, protože bych 100% hned otěhotněla. MS ti může ještě dorazit, ale taky tam může být problém a dorazit nemusí, to ti ale tady nikdo nepoví, bohužel. Asi nezbývá než jen čekat.Víc ti asi neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.12.11 14:44

Ahojky, já jsem měla SC, kojila jsem 14dní, do 6t jsem jen odsávala, ale mlíko jsem ztratila hned, očistky jsem měla asi týden pak týden a něco špinění.. MS jsem dostala přesně 10 týdnů po porodu, měla jsem to asi 10 dní. Další byla po 40dnech, další po 32dnech, pak jsem dostala HA a teď to mám už 11 týdnů v kuse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
31.12.11 14:46

Ty brďo… Nu HA už mám napsanou, čekám na tu MS :-/ Nu v lednu mám přijít na další kontrolu… Tak jsem zvědavá… Ještě tedy počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.6.14 14:34

No já jsem 12 týdnů po sc a nekojila jsem ani jeden den a menstruace nikde…už mám docela strach..
Kdy jste dostali menstruaci když jste nekojili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.6.14 14:46

@fillipka očistky přesně 6 týdnů, kojili jsme asi 2 měsíce pak jsem odstavila a na kontrole po 6 nedělí mi napsal mercilon říkal, že to na další měsíc nevidí a MS přišla a pak pravidelně i bez braní antokoncepce myslím, že je ještě čas ona se dostaví a nebo si zajít na gyndu…už jste byla na kontrole??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.6.14 14:49

Na kontrole jsem byla dva týdny po porodu, dr říkal že je vše ok. Tak pořád čekám kdy dojde..pokud dojde..ani nemám žádné příznaky že by se měla dostavit. Nic mě nebolí. Očistky jsem měla asi tak tři týdny. Tak nevím. Antiko neberu, dáváme si pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.6.14 14:51

@fillipka nooo na dáváme si pozor bych moc nespoléhala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.6.14 14:53
@sjuzn1 píše:
@fillipka nooo na dáváme si pozor bych moc nespoléhala :-)

Tak to by bylo v háji..na to asi nejsem moc připravena..ve 40-ti první dítě a za chvilku další..sice oblečení a vše bych měla, ale nevím..nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.6.14 14:55

@fillipka no pokud je to takhle asi bych letěla do lékárny pro jistotu, ale snad dorazí…mi prvně asi až když byli malé 4 měsíce :-) malé je 17m a ani teď bych se necítila :-) však uvidíte a nebo zajít znovu na gyn. ať zkontroluje jizvu a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.6.14 15:06

@sjuzn1 No, asi budu muset..To by byl vtip roku :-) ale co…co má být má být. Tak díky moc. Brouček usnul na hrací dece..jsem zvědavá kdy se vzbudí.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.6.14 15:08

@fillipka mě malá spala že nespala :-) tak snad vydrží, co nejdéle to by asi byl :-) tak pak dejte vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
16.6.14 21:30

@fillipka No už si nepamatuji, za jak dlouho se ona MS dostavila, ale se mnou je to divoké. Bez prášků menstruuji zhruba 2× do roka, je u mně nějaký problém zjevně, ale na nic zatím doktor nepřišel… Proto jsem brala HA. Ale MS začala kravnout i s prášky. Dostanu to třeba 2× do měsíce a pak zase třeba 7 měsíců nic… Nyní jsem prozatimně přestala HA brát… Ale pozor si nedáváme… Když by se zadařilo, tak by se zadařilo. Ale moc tomu u mně nevěřím… Na Matyho jsem si počkala přes rok a už mi moc šancí nedávali na přirozené otěhotnění… Nakonec jsem otěhotněla i bez menstruace… To nikdo nepochopil… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí