Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bože, kde jsi rodila?
Hlavně jestli není nic horšího s vnitřkem a vše bude ok!
no tak to je fakt síla, budeš s tím něco dělat? - minimálně stížnost by to chtělo, snad nebudou žádné následky
uz jsem tu cetla hodne veci,ale toto je vrchol! urcite bych sla do ty nemocnice a promluvila s o tom s nejakym sefem......to jsi ale mela poradny stesti,ze to nema horsi nasledky!je mi z toho nanic…
Jako v jedné porodnici holčině po porodu nevyndali z dělohy to co se rodí po mimču, mi to teď vypadlo… Krvácela a přišel na to gyndař. Ono asi všude něco…
KvetinkaL píše:Placentu? Tak to je blbost.
Jako v jedné porodnici holčině po porodu nevyndali z dělohy to co se rodí po mimču, mi to teď vypadlo… Krvácela a přišel na to gyndař. Ono asi všude něco…
uf… tak to bud rada, zes to vubec prezila… a presne jak rika kvetinka, hlavne aby vevnitr bylo vsechno v poradku ![]()
moji mamce se stalo totez, ale to uz je 30 let. jenze ona zacala mit jeste v porodnici horecky ctyricitky a az kdyz jim tam omdlela ve sprse, tak ji znovu otevreli a zjistili ze tam zapomneli tampon ![]()
Já byla na odstranění kondylomat a taky by mně pustili s tamponem. Já se ptám, jestli mi ho vyndají a doktor, že přece žádnej mít nemůžu. Já ho teda cítila a kdyžtak doma vyndala sama, ale ty můžeš být ráda, že se to nerozjelo v nějakou horší infekci. Taky bych to řešila.
maltik2008 píše:
uz jsem tu cetla hodne veci,ale toto je vrchol! urcite bych sla do ty nemocnice a promluvila s o tom s nejakym sefem......to jsi ale mela poradny stesti,ze to nema horsi nasledky!je mi z toho nanic…
Gynekoložka mi na to řekla že pokud jsem rodila v noci(což je pravda)tak se to někdy stává.Byla jsem v českobudějovické porodnici a podepsala jsem že mě můžou rodit učni,to byla asi chyba.
Kačko, prý jo. Ale jen nějaký kus či co…
Ale ono v dnešní době kdy jsou doktoři nuceni pracovat 48 hodin v kuse kde jim jde víc smluv se není někdy ani čemu divit. Na jednu stranu jsou to také chudáci. Myslím v nemocnicích. Ale stávat by se to prostě nemělo no
jedné naší známé zapomněli při operaci břicha v břichu roušku, málem umřela soudí se doteď, mojí máti zapomněli při odstranění dělohy taky jakoby tampon ale přišlo se na to „jen“ po měsíci a nikdo to neřešil
KvetinkaL píše:Aha, tak to je možné. Je jejich povinností ji zkontrolovat. Díky bohu, že mě se to nestalo. Celé bych to řešila trestním oznámením, slečna/paní zakladající tuto diskuzi mohla dopadnout velice špatně.
Kačko, prý jo. Ale jen nějaký kus či co…
Ale ono v dnešní době kdy jsou doktoři nuceni pracovat 48 hodin v kuse kde jim jde víc smluv se není někdy ani čemu divit. Na jednu stranu jsou to také chudáci. Myslím v nemocnicích. Ale stávat by se to prostě nemělo no
rok po porodu?????????????????? Pokud je to pravda, tak je to opravdu síla......
Mě po porodu zůstal v děloze opravdu mini kousek (2mm) čehosi - prý asi kousek z placenty - ale projevilo se to skoro hned, přesně týden po porodu jsem odpoledne dostala hrozný horečky, nic na něj nezabíralo, v noci jsem měla 40 a hroznou zimnici, nemohla jsem ani udržet malou, ještě že jsem byla u našich!!! Hned ráno jsem jela do nemocnice, tam jsem šla na ultrazvuk a pak jsem dostala injekci na vypuzení a antibiotika a naštěstí to stačilo…jinak bych asi musela na kyretáž
největší strach jsem měla, že kvůli těm horečkám přijdu o mlíčko, ale díkybohu vše dopadlo dobře ![]()
Jsem rok po porodu tak dlouho mi trvalo než jsem našla novou gynekoložku a nechala se vyšetřit.V životě by mě nenapadlo že za mým silným bakteriálním výtokem (žlutý,zapáchající,bez vložky jsem se neobešla) bylo že mi při porodu zapomněli v děloze tampon!!!