Zapomenutý tampon z porodnice

Anonymní
30.12.11 23:11

no je to možný?!

Jsem rok po porodu tak dlouho mi trvalo než jsem našla novou gynekoložku a nechala se vyšetřit.V životě by mě nenapadlo že za mým silným bakteriálním výtokem (žlutý,zapáchající,bez vložky jsem se neobešla) bylo že mi při porodu zapomněli v děloze tampon!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6043
30.12.11 23:14

Bože, kde jsi rodila?
Hlavně jestli není nic horšího s vnitřkem a vše bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.12.11 23:15

8o 8o :cert: to snad není možný ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.12.11 23:17

no tak to je fakt síla, budeš s tím něco dělat? - minimálně stížnost by to chtělo, snad nebudou žádné následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.12.11 23:17

uz jsem tu cetla hodne veci,ale toto je vrchol! urcite bych sla do ty nemocnice a promluvila s o tom s nejakym sefem......to jsi ale mela poradny stesti,ze to nema horsi nasledky!je mi z toho nanic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
30.12.11 23:18

Jako v jedné porodnici holčině po porodu nevyndali z dělohy to co se rodí po mimču, mi to teď vypadlo… Krvácela a přišel na to gyndař. Ono asi všude něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 23:19
KvetinkaL píše:
Jako v jedné porodnici holčině po porodu nevyndali z dělohy to co se rodí po mimču, mi to teď vypadlo… Krvácela a přišel na to gyndař. Ono asi všude něco…
Placentu? Tak to je blbost. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.12.11 23:19

uf… tak to bud rada, zes to vubec prezila… a presne jak rika kvetinka, hlavne aby vevnitr bylo vsechno v poradku :hug:
moji mamce se stalo totez, ale to uz je 30 let. jenze ona zacala mit jeste v porodnici horecky ctyricitky a az kdyz jim tam omdlela ve sprse, tak ji znovu otevreli a zjistili ze tam zapomneli tampon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.12.11 23:21

Já byla na odstranění kondylomat a taky by mně pustili s tamponem. Já se ptám, jestli mi ho vyndají a doktor, že přece žádnej mít nemůžu. Já ho teda cítila a kdyžtak doma vyndala sama, ale ty můžeš být ráda, že se to nerozjelo v nějakou horší infekci. Taky bych to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 23:22
maltik2008 píše:
uz jsem tu cetla hodne veci,ale toto je vrchol! urcite bych sla do ty nemocnice a promluvila s o tom s nejakym sefem......to jsi ale mela poradny stesti,ze to nema horsi nasledky!je mi z toho nanic…

Gynekoložka mi na to řekla že pokud jsem rodila v noci(což je pravda)tak se to někdy stává.Byla jsem v českobudějovické porodnici a podepsala jsem že mě můžou rodit učni,to byla asi chyba.

• Citovat
  • Upravit
3396
30.12.11 23:23

8o kde si rodila?? To snad není ani možný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
30.12.11 23:24

Kačko, prý jo. Ale jen nějaký kus či co…
Ale ono v dnešní době kdy jsou doktoři nuceni pracovat 48 hodin v kuse kde jim jde víc smluv se není někdy ani čemu divit. Na jednu stranu jsou to také chudáci. Myslím v nemocnicích. Ale stávat by se to prostě nemělo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.12.11 23:28

jedné naší známé zapomněli při operaci břicha v břichu roušku, málem umřela soudí se doteď, mojí máti zapomněli při odstranění dělohy taky jakoby tampon ale přišlo se na to „jen“ po měsíci a nikdo to neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 23:28
KvetinkaL píše:
Kačko, prý jo. Ale jen nějaký kus či co…
Ale ono v dnešní době kdy jsou doktoři nuceni pracovat 48 hodin v kuse kde jim jde víc smluv se není někdy ani čemu divit. Na jednu stranu jsou to také chudáci. Myslím v nemocnicích. Ale stávat by se to prostě nemělo no
Aha, tak to je možné. Je jejich povinností ji zkontrolovat. Díky bohu, že mě se to nestalo. Celé bych to řešila trestním oznámením, slečna/paní zakladající tuto diskuzi mohla dopadnout velice špatně. :,( I když se jednalo o učně, tím větší by měl být dohled. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.12.11 23:29

rok po porodu?????????????????? Pokud je to pravda, tak je to opravdu síla......
Mě po porodu zůstal v děloze opravdu mini kousek (2mm) čehosi - prý asi kousek z placenty - ale projevilo se to skoro hned, přesně týden po porodu jsem odpoledne dostala hrozný horečky, nic na něj nezabíralo, v noci jsem měla 40 a hroznou zimnici, nemohla jsem ani udržet malou, ještě že jsem byla u našich!!! Hned ráno jsem jela do nemocnice, tam jsem šla na ultrazvuk a pak jsem dostala injekci na vypuzení a antibiotika a naštěstí to stačilo…jinak bych asi musela na kyretáž :x největší strach jsem měla, že kvůli těm horečkám přijdu o mlíčko, ale díkybohu vše dopadlo dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí