Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
KvetinkaL píše:
Hele ten bych chtěla, ale nedaj mi ho, že mám víc jak 100kg a to netuším kolik budu mít ve 40tt
cože ? to nehraje vubec roli ne?
no to jsou hovada ty doktoři…ještě že se ti to nějak nezanítilo, vado, tohle je i na nějakou otravu krve nebo tak něco podobně děsivého… ![]()
já tedy rodila císařem takže jsem ho mít musela, ale nechápu proč by mněla váha vadit. vysvětlili ti to nějak?
Katka Lípa píše:KvetinkaL píše:Placentu? Tak to je blbost.
Jako v jedné porodnici holčině po porodu nevyndali z dělohy to co se rodí po mimču, mi to teď vypadlo… Krvácela a přišel na to gyndař. Ono asi všude něco…
taky si myslim… možná jestli jí tam nezůstal nějakej kousek třeba - ale to se pokud vím projevuje silným krvácením, ne? a tak se na to přijde a dělá se kyretáž ještě v porodnici…teda myslim, i když už sem tu četla, že tu nějaká mamina psala, že jí to zjistila až dr. při šestinedělní kontrole…
To se píše na netu. Jsem ještě v porodnici nebyla, jsem v 15tt, ale chystám se tam v lednu či únoru.
No tak to je fakt děsný
Já rodila v Rokycanech a tam každou maminu před propuštěním kontrolujou UTZ, jestli vyndali placentu celou.
Anonymní píše:maltik2008 píše:Gynekoložka mi na to řekla že pokud jsem rodila v noci(což je pravda)tak se to někdy stává.Byla jsem v českobudějovické porodnici a podepsala jsem že mě můžou rodit učni,to byla asi chyba.
uz jsem tu cetla hodne veci,ale toto je vrchol! urcite bych sla do ty nemocnice a promluvila s o tom s nejakym sefem......to jsi ale mela poradny stesti,ze to nema horsi nasledky!je mi z toho nanic…
co je to za logiku? jakože v noci se děloha nekontroluje tak důkladně jako ve dne? ![]()
KvetinkaL píše:
Prý jo
o tom taky nic nevím, o epidurálu sme se taky bavili, ještě i na kurzu předporodním, měla sem 110 kg a nikdo to neřešil…nakonec sem teda porodila i bez něj, ale ta možnost tam byla…
marieondatra píše:
já tedy rodila císařem takže jsem ho mít musela, ale nechápu proč by mněla váha vadit. vysvětlili ti to nějak?
já bych řekla, že je to alibismus anesteziologa, možná se hůř hledá to místo kam to píchnout, když nemůže „počítat žebra a obratle“… ![]()
Teď mám 111kg v 15 tt ale začínala jsem těhu na 116, ale jím normálně, jen méně. Tak uvidíme no. Sestřenka za celé těhu hooodně zhubla ![]()
fuj tak to je nechutný…ale abych pravdu řekla, tak se mi to zdá divný. kdyby si ho tam měla pár dní, tak neřeknu, ale rok??
1. tampon, když se nasákne tekutinou (třeba krví při mensesu), tak se nacucá a má tendeci vyklouznout ven…navíc poté začne zapáchat na sto honů
2. to si ho při sexu necítila? a nebo tvůj muž?? že štouchá do něčeho neobvyklého?
3. ty neprovádíš důkladnou hygienu vaginy? třeba po mensesu nebo sexu? vždyť si ho musela cítit i pouhým dotekem (prstem) ve vagině…
promiň, ae nějak se mi to celý nezdá, buď si vymýšlíš, a nebo jseš čuňátko, co nemá přehled o své vagině ![]()
To, co píše klarineta, má docela logiku.. Mě spíš překvapuje, že vás nekontrolovali ultrazvukem, než jste šli ze šestinedělí domů. Nás tedy ano a pochybuju, že by si nevšimli tamponu v děloze.
rejžička píše:
To, co píše klarineta, má docela logiku.. Mě spíš překvapuje, že vás nekontrolovali ultrazvukem, než jste šli ze šestinedělí domů. Nás tedy ano a pochybuju, že by si nevšimli tamponu v děloze.
gabriela82 píše:
ahoj,já rodila v Praze v Motole a tam nás teda před odchodem utrazvukem nekontrolovali…bohužel
rejžička píše:
Ahij,me take ne,ani po sestinedeli,pouze kontroloval pohmatem ![]()