Pythium oligandrum - chytrá houba, mykóza

261
2.1.12 01:36

Pythium oligandrum - Chytrá houba

Dobrý den.
Pythium oligandrum - chytrá houba se dá použít na více problémů, mě ale trápí mykóza. Už rok s ní bojuji a pořád mrška vyhrává. :( Nikdy se mi nestalo, že bych měla 2 - 3dny klid, snad jen jednou. Zkoušela jste už některá Chytrou houbu na mykózu? Jestli ano, pomohla?
Je to pro mě opravdu důležité. Sex mě bolí, šíleně to svědí, občas pálí. Doktor podle mě si už neví rady. Ale tvrdí, že u tak mladých lidí jako jsem já (18) je to normální.
Prosím poraďte mi.
Děkuji mockrát!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
2.1.12 10:39

ahojky ,úplně vím o čem píšeš. Já zažívala roky to samé …pořád nějaké prášky na zavádění a mastička povrchově. Pak jsem si koupila chytrou houbu…je tam pět lahviček na 5 koupelí. Musím říct,že mi to hodně pomohlo a stabilně jím Probiotika …Biopron 9 Premium jsou taky dobrá a pomáhají navodit tu správnou mikrofloru ve střevech. A tím pádem je to dobré dole. Ale mě i okrem toho zjistili alergii na lepek a má to velkou spojitost s mykozama. Takže jsem se začala stravovat bezlepkově a i dole mám pokoj. Ale ty probiotika beru stabilně…reději)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.1.12 17:49

Mykoza

Pokud se bavíte o vaginální mykoze výborně funguje Intim Shea (nebo tak něco) od kosmeticky firmy Karel Hadek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.1.12 20:40

Ano, o vaginální. Jinak bych nepsala, že mě bolí sex. :lol: V pohodě. :)
No, já už opravdu nevím, co dělat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
12.1.12 20:46
MaselQa píše:
Dobrý den.
Pythium oligandrum - chytrá houba se dá použít na více problémů, mě ale trápí mykóza. Už rok s ní bojuji a pořád mrška vyhrává. :( Nikdy se mi nestalo, že bych měla 2 - 3dny klid, snad jen jednou. Zkoušela jste už některá Chytrou houbu na mykózu? Jestli ano, pomohla?
Je to pro mě opravdu důležité. Sex mě bolí, šíleně to svědí, občas pálí. Doktor podle mě si už neví rady. Ale tvrdí, že u tak mladých lidí jako jsem já (18) je to normální.
Prosím poraďte mi.
Děkuji mockrát!!

To je úplně moje řeč, už jsem si myslela, že jsem blázen, že si to pálení při a po sexu snad vymejšlim. O tom jsem nikdy neslyšela, teď jsem hledala na netu a tam jsem našla jen na nohy, je to ta samá nebo je nejaká speciální na vagin…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.1.12 15:36

To jsou sedací koupele. Mě právě kamarád ukazoval leták, kde o té chytré houbě píšou a říkal, že to koupil přítelkyni na ekzém. Tak jsem si to pročetla a bylo tam napsáno, že se používá i na intimní potíže. Jinak na nohy a na ten ekzém to budou asi mastičky. :)
Já jsem si teď koupila Milkofit (sušená syrovátka) a heřmánek. Jednou jsem si z toho udělala čaj a bylo mi špatně. Takže s tím končím. :D Ale je tam taky možnost koupele. Zatím jsem to nezkusila, ale už se na to chystám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.1.12 10:07

ahoj holky…ta chytrá houba na intimní partie se jmenuje FEEL FRESH…můžu jen doporučit je tam 5 kusů na pět koupelí. :) A přeji ,at máte brzy pokoj od věčných mykoz.))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.1.12 14:23

Ahoj holky. :) Tak jsem dnes byla u doktora. Zase mi předepsal čípky. :roll: pokud se nepletu, tak jsou to ty samé, co mi pořád dává. (V lékárně je nemají, zítra si pro ně jdu.)
Mno a on mi akorát řekl, že jsem celkově zdravá, jen mám ty mykózy, nó.
Mě prostě přijde divný, že mi udělá jen cytologii(snad je to dobře napsané :mrgreen: ) a to je vše. Neměl by mi udělat i nějak kvůli tý mykóze? Léčím se u něj už rok, to mu to opravdu přijde normální? :think: Mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.1.12 20:28

ahojky…mu to asi příjde normální…mě můj gynekolog řekl,že je to jeho denní chleba,že tam s mykozou chodí každá druhá. Tak jsem změnila gynekologa :mrgreen:
Proč bych měla věčně trpět a on mít za mě body. :P Oni když berou ty stěry ,tak i v tom se zjištuje,jaká to vlastně mykoza je.Ona je nějaká stupnice do pěti. Ta pětka je hodně agresivní. Hodně hrudkovitýho hlenu a svědění ,pálení. atd…
A jednička je jen mírná s náznaky mykozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.1.12 00:21

Tak já měnit gynekologa už nebudu. :) Tenhle je skvělej. Můj bývalý gynekolog, když jsem mu řekla, že mám tu mykózu, tak mi dal nějaký čípky, za měsíc jsem tam byla znovu a on mi řekl, že to může být AIDS. Chtěl být vtipnej?! Nebyl, debil. Málem jsem se tam rozbrečela. Nevěděla jsem, co si mám myslet. Tak jsem od něj odešla a gynekolog (ten co ho mám teď) se mohl potrhat smíchy, když jsem mu to řekla. Samozřejmě to nechápal.
Odcházet od něj nechci. To né. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
antisa
5.3.12 15:58

pálení

Holky já mívala při i po sexu to stejný, u nás pomohlo jediné- na léčbu musel i partner-od té doby(asi 25 let) mám pokoj-prý se některé tzv „mikroflory“ společně nesnášejí a způsobují u žen pálení( chlapi samozřejmě bez potíží..:) Držím palce K :| :*

• Citovat
  • Upravit
261
5.3.12 21:42
antisa píše:
Holky já mívala při i po sexu to stejný, u nás pomohlo jediné- na léčbu musel i partner-od té doby(asi 25 let) mám pokoj-prý se některé tzv „mikroflory“ společně nesnášejí a způsobují u žen pálení( chlapi samozřejmě bez potíží..:) Držím palce K :| :*

Můj partner se léčil. Takže tady problém není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.4.12 12:36

Poptej se na autovakcínu. Mně to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
16.4.12 13:28

Autovakcínu?? Stojí to něco? Kolik? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.4.12 13:37

Já už nevím, je to několik let, co jsem to měla, ale myslím, že ani ne. Zeptej se na to svýho gynekologa, jestli je to v tvým případě vhodný. Udělal by ti stěry a podle toho ti nechal udělat takový kapičky. Asi to nepomůže všem, ale mě to potom přešlo. Jsou tu na miminu k tomu další diskuze. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí